Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az egy “red flagnek” számít,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egy “red flagnek” számít, ha a férfi csak a nagyon durva szexet szereti, leginkább úgy ha a nő alárendelt szerepben van?

Figyelt kérdés
2023. jún. 22. 08:18
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
17%

Nem tudom miért vagyok lepontozva, de igenis a nő a "Red flag" ha belemegy a szexbe, viszonyba, ha nem szereti a durva, alárendelt szerepet, nem a férfi, aki előre szólt, hogy mire számítson.

Logikus, hogyha egyszer a nőnek nem fér bele, akkor nem megy bele, egyáltalán nem itt kérdezősködik, hogy a férfi "Red flag" vagy se.

2023. jún. 22. 08:48
 12/41 anonim ***** válasza:
71%
Le vagy pontozva, mert te raktad hozzá a sztorihoz, hogy a férfi előre szólt.
2023. jún. 22. 08:51
 13/41 anonim ***** válasza:
75%

11: Én nem pontoztalak le, de azért gondold végig, mennyire nem fekete-fehér ez a dolog. Alapból itt olvasgatva, a nők túlnyomó többsége az első pár randin nem akar szexről beszélni. Mire oda jutnak, hogy szex legyen, addigra már rendesen idealizálja a pasit és esetleg olyasmibe is belemegy a kedvéért, amibe nem akar. Pláne, ha van benne valami alárendelt hajlam, amit az ilyen pasik keresnek. A másik, hogy mindenkinek mást jelent a durva szex. Lehet, hogy a nő csak arra vágyik, hogy rendesen megdugják, de a pasi BDSM fantáziákat szeretne megélni. Illetve az is benne van a pakliban, hogy a nőnek még nincs ilyen irányú tapasztalata, a kíváncsiság vezérli, de menet közben rájön, hogy nem erre van szüksége.

Azért gondolom te sem azzal indítasz első randin, hogy figyelj, én szeretnélek fojtogatni, kínozni, két kézzel öklözni, stb., mert a nők többsége alapból menekülőre fogná, ha ezzel indítasz.

Simán lehet, hogy férfi a kérdező, aki az ilyen szexet szereti és nem nő.

2023. jún. 22. 08:59
 14/41 anonim ***** válasza:
13%
Utálok red flagekben és hasonlókban gondolkodni. Ellehetetleníti egymás mély megismerését és annak megértését, hogy minden ember egyedi. Sémákra akarja felhúzni az életet és ilyen shortcutokat akar vágni, hogy "ja, te rendelkezel ezzel az x tulajdonsággal, akkor téged kizárlak már most emiatt, esélyt sem adok neked".
2023. jún. 22. 09:22
 15/41 anonim ***** válasza:
75%
14: Ha mindennek adsz esélyt, akkor viszont nulla önismereted van. Egy kellő önismerettel rendelkező ember már tudja, hogy mire vágyik és mire nem, milyen személyiségű emberrel passzolnak egymáshoz.
2023. jún. 22. 09:26
 16/41 anonim ***** válasza:
12%

9. Mindig csak az marad ki, hogy te mit teszel a dologba.

Tudom a lábaidat szét, és azt ossza be, a többi meg oldja meg ő.

2023. jún. 22. 09:30
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
16: Nem, ez nagyon nincs így. :) Sőt, pont azért nem szeretem a CSAK alárendelt szerepet, mert abban én kevesebbet tudok nyújtani. Van, hogy én vagyok a dominánsabb és a párom nagyon élvezi azt is. De általában a kölcsönösség jellemzi a kapcsolatunkat, szexuálisan is.
2023. jún. 22. 09:35
 18/41 anonim ***** válasza:
30%

#13:

Nincs mit végiggondolnom, engem nem hajtana a kíváncsiság a kötözős meg mit tudom én milyen szex iránt és az alárendelt szerepet se vállalom be semmilyen formában.

Az egy dolog, hogy szerelmes vagy, de attól még magadat óvni kellene, te erőszaknak éreznéd amit művel veled, fel sem izgulnál. Akkor minek a francnak megy bele a nő önszántából? Azért, mert gyenge, buta és naív - Red flag!

Azt elfelejtettem írni, hogy a férfi lehet ugyanaz, ha manipulálni akar, hogy menj bele:

"Csak egyszer próbáld ki, meglátod élvezni fogod!" és hasonlók, de ha nem férfi csak elmondta, mert kérdezted, hogy mit szeret, vagy magától, mert feljött a téma, hogy ki mit szeret attól még nem az.

2023. jún. 22. 09:37
 19/41 anonim ***** válasza:
0%
18. “ alárendelt szerepet se vállalom be semmilyen formában.” nem csinálni semmit is alárendelt szerep ám!
2023. jún. 22. 09:38
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

#19:

Ki állított olyat, hogy semmit nem csinálok? :D

Azt csak te hiszed, amúgy meg az egyenrangú kapcsolat (szexkapcsolat) híve vagyok. :)

2023. jún. 22. 09:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!