Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egy “red flagnek” számít, ha a férfi csak a nagyon durva szexet szereti, leginkább úgy ha a nő alárendelt szerepben van?
Ha valaki szeret alárendelt lenni, annak “green flag”, ha valaki nem, annak meg (jó esetben) kizáró ok. (Azért írom, hogy jó esetben, mert rosszabb esetben nem mond rá nemet, pedig nem élvezi.)
Semmi értelme olyannal együtt lenni, akivel nem passzoltok szexuálisan.
Ha valaki ilyesmire vágyna, én pl. biztos nem jönnék össze vele, de neki se én lennék az embere.
22: lehet, hogy valakinek az is jogosan red flag, pl. egy zenész nő számára elég problémás lehet, ha a párja nem hallgat zenét, vagy ha 50 km-re laknak egymástól és rossz a tömegközlekedés, akkor alapelvárás lehet a jogsi is, hogy ne csak az egyik fél utazzon folyton a másikhoz. Szóval soha nem lehet tudni, hogy kinek miért indokolt valami.
Egyébként meg a gyakorlatban szerintem felesleges egyeztetni, ha valakinek nincsenek valamilyen nagyon extrém vágyai és ahhoz keres partnert. Akkor nyilván szükséges. De van, hogy az ember egyszerűen megérzi, hogy a másik pont hozzá való. A párommal annyira erős volt köztünk a kémia, hogy mindenféle egyeztetés nélkül vágtunk bele a szexbe és mi lepődtünk meg a legjobban, hogy mennyire passzolnak a vágyaink és az igényeink. Mindenben, még az extremitásokban is. És az évek során csiszolódtunk is persze egymáshoz, de abban is egy irányba mentünk, soha nem volt olyan vágyunk, amihez a másik ne tudott volna örömmel csatlakozni. És nekem ez a tökéletes, nem tudtam volna olyannal lenni, aki a saját szexuális kultúráját akarja rám erőltetni, mert nekem már megvolt a magam kialakult szexkultúrája, tudtam, hogy mi számomra a legélvezetesebb és ebbe a párom tökéletesen belepasszol minden téren.
De nem ítélkezem, miről beszélsz? Csak nem értem.
Kulonben nem én ítélkezem, hanem a kérdező, mert red flagkent kezeli a pasast! Nemhiába tette fel a kérdést.
Hogyha ő és a válaszolok között akad, aki úgy kezeli a férfit a preferenciái, ízlése miatt, akkor egy nő, aki annak ellenére, hogy nem szereti a durva szexet mégis beleegyezik, miért nem lehet két lábon járó red flag?
Én csak a kérdésből indultam ki és a válaszokból.
Egyébként meg miről beszélünk még mindig, amikor olyasmi a kérdés, hogy:
"Járjak-e vele, hagyjam-e el, ha önbizalomhiányos, vagy buta?"
"Ismerkednétek-e füves/gamezős/csendes emberrel, akinek nincsenek barátai?" - és a válaszok között pedig szerepel nem egy és nem kettő esetben, hogy:
"Össze se jöttem volna vele, mert red flag."
Most akkor az emberek nem tudják, hogy mi tartozik a kifejezéshez, szeretik használni, vagy attól függ, hogy mi a kérdés?
A szexuális preferencia lehet red flag, ha tényleg perverz hajlamai vannak, mint az incest, pisi-kaki szex és egyebek, de attól, hogy durvábban szereti és a szexben szereti, hogy ő irányít miért lenne az? Ha meg mégiscsak az, akkor az aki részt vesz benne, bár nem szereti miért nem Red flag? Nekem egyenesen ijesztő, hogy semmi önbecsülése az adott embernek és tök mindegy mi a neme! Most akkor akármit megtehet vele és közben marhára nem élvezi, vagy mi?
Lassan oda jutunk, hogy az incelek olyan jellegű kérdései, mint:
"Törvénybe kéne ütni, hogy a nők elosztódjanak, miért nincs a törvényben, hogy választani lehet a férfiaknak kivel szexeljen?"
Mert lényegében ugyanaz, mindkettő erőszak, csak jogilag elfogadható lenne, hogy erőszakoskadjanak, abban az esetben meg a nő bár nem szeretné mégis belemegy.
Sőt még normális szex esetén is hogyha a nő nem élvezi, nem akarja de belemegy is erőszaknak van tekintve, vagy alkohol hatása alatt.
Akkor miért nem red flag a nő, aki szalad szétrakni a lábát, bár olyan számára mint a foghuzas? Akkor is ha férfi az erőszaktevő, mert megerőszakolta, de azt kutya nem nézi, hogy a nő magától csinált mindent, ahelyett hogy jól hátsón rugta volna a férfit amint kifejtette, hogy mit is szeret.
#27:
Ez oké, hogy kipróbálhatja és lehet bejön neki. Na de miért Red flag a csávó mert úgy szereti, vagy akkor a nő is az, hogyha tetszik neki, vagy ő nem?
A fő kérdés az, hogy Red flag - e.
Nem még mindig nem az.
Megközelíthetük ezt más szemszögből is :
Ha te nőként pont a durva szexet szereted, akkor te is Red flag vagy?
Vagy te kikezdenél olyan emberrel, aki belement olyan szexbe, alárendelt szerepbe habár nem élvezte meg egy pillanatát se? Nem gondolnád, hogy a trauma miatt, az önbecsülése, a hülyesége miatt Red flag? Esetleg vele lenne valaki szadomazo pasassal/csajjal és itt érdeklődne,hogy hagyja-e? Erőszak-e, mert ő nem szereti, de belemegy minden egyes alkalommal?
Mit írnál? Azt, hogy szakítson, azt, hogy jelentse fel? Vagy azt, hogy nem erőszak, hiszen részt vett benne és magának okozta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!