Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nincs fiú és lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincs fiú és lány között barátság? MInden F-L barátságból szerelem lesz?

Figyelt kérdés
2008. dec. 30. 17:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
De van. Nekem van 2 fiú barátom, mindegyik bent van a top 5 barátokban. Nem vagyok egymásba szerelmesek, mindegyikünk párkapcsolatban él.
2008. dec. 30. 17:36
 2/15 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem van! Legjobb barátom fiú..

bár igaz,hogy ő homoszexuális de nembaj:D

de van még sok fiú barátom és csak barátok:)

2008. dec. 30. 18:38
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

De van. Biztos lesznek itt olyanok akik megcáfolják, hogy létezik ilyen, de én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy van barátság két nem között.

Nekem is van egy fiú barátom. Ő a legjobb, vele mindent megbeszélek (de tényleg mindent, még van mikor intim dolgokról dumcsizunk :D) És ő nem szerelmes belém. Más tetszik neki, másoknál próbálkozik és nekem van egy komoly kapcsolatom. És mikor még nem volt meg a barátom akkor is nagyon jóba voltunk és 1x sem próbálkozott és nem is célozgatott!

Úgyhogy igenis van barátság két nem közt :P

2008. dec. 30. 18:43
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindenkinél változó és sok mindentől függhet, pl én nem hiszek abban, hogy egy lány és egy fiú legjobb barátok legyenek mert egy idő után az egyik többet kezdhet érezni és a másik meg csak barátkozni szeretne és akkor kezdődnek a gondok.

Az lehet, hogy jó barátok lesznek mert nekem is van sok lány barátom és nagyon jól megvagyok velük és nem akarok tőlük semmit se de ha legjobb barátod az ellenkező nemű az nem biztos hogy szerencsés.

De ahogy mondtam kinek hogy.

2008. dec. 30. 18:53
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem nagyon régóta van egy fiú legjobb barátom.akivel nagyon jól kijövünk.És nem jön szóba nálunk a szerelem.Van barátnóje ,nekem is barátom.és rajta kivül nekem majdnme csak fiú barátaim vannak.
2008. dec. 30. 19:05
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindkettőnek egyszerre, hosszabb távon nincs kapcsolata, akkor előbb-utóbb felmerül, hogy mi lenne ha... Ez akkor gáz, ha egyoldalú. Rá tud menni egy barátság sajnos.
2008. dec. 30. 19:29
 7/15 anonim ***** válasza:
55%
Nekem van egy fiú barátom, akivel sose jönnék össze. Olyan mintha az öcsém lenne, viszont nagyon megértő, jófej srác, és sok mindent meg lehet vele beszélni.
2008. dec. 30. 19:55
 8/15 anonim ***** válasza:
93%

Akkor vegyük komolyan a dolgokat, nem tudom kinek tűnt fel de CSAK LÁNYOK ÍRTAK! Azt hiszem én leszek az első köz utált személy ebben a topicban, de én kimondom: nem létezik barátság a két nem között. (hetero téren) Mert:

1) Ami baráságnak indul azt később ha úgy tetszik "megfertőzi" a testi vágy, egy ösztönös kényszer ami ellen nem lehet mit tenni. Ha mélyen a szívébe néz mindenki akkor tudni fogja, hogy ő sem tudna neki ellenállni.

2) A barátság érdekek nélküli 2 ember közti kapcsolat, nő és férfi közt nem lehet érdek nélküli kapcsolat mert a férfi a nőt akarja a nő meg a férfit. A szerelem éppen ezért egy érdekkapcsolat ami mindaddig jó míg a másik érdeket is szolgáljuk, de ennek a fajta önzésnek a barátságban az én értékrendem szerint nincs helye.

3) Ami fiú-lány barátságnak indul az idővel vagy több lesz vagy kevesebb de nem marad ugyanaz, ezt az idő fogja igazolni.

Rengeteg lány ismerősöm (nevezzük "barátom") van de mindegyikkel elfantáziálgattam, hogy mi lenne ha milyen lenne ha, de sosem tenném meg. Tudom, hogy soha nem tenném meg nem vinne rá a lélek sőt nem is akarnám, boldog párkapcsolatban élek a barátnőmmel lassan 7 hónapja és eszem ágában sincs félrelépni. Egyszerűen ez ösztönös, ezzel nem tudunk mit csinálni! Ha valaki ellenáll ennek a fajta kísértésnek az attól még lesz barátság, csak egy elfojtott érzelem. Ez az én véleményem...jöhetnek a mínuszok minden kedves hölgytől :) (már alig várom)

2008. dec. 30. 20:34
 9/15 anonim ***** válasza:
85%

Bocsi elírtam egy mondatot:

Ha valaki ellenáll ennek a fajta kísértésnek az attól még lesz barátság, csak egy elfojtott érzelem.

Javítva:

Ha valaki ellenáll ennek a fajta kísértésnek az attól még NEM!!!!!lesz barátság, csak egy elfojtott érzelem.

2008. dec. 30. 20:36
 10/15 anonim ***** válasza:
68%

Nekem a legjobb barátom lány(Én fiú vagyok...) volt...

De most már a párom...De attól még a barátaim nagy 60%-a lány...

2008. dec. 30. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!