Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik elváltak, és nagy csalódásként élték meg, ti hogy álltok az újraházasodáshoz?
Életem szerelmét szeretném megkérni, de ő már volt házas, évekig szendvedte a válást. Mikor ismerkedtünk azt mondta soha többé nem megy férjhez.Én viszont még nem voltam nős, és szeretem ezt a nőt, szeretném ha a feleségem lenne.
Van esélyem szerintetek? Nagyon szeretjük egymást, boldogok vagyunk lassan 2 éve, 50közeliek vagyunk.
Ezt két évvel ezelőtt mondta. Ha azóta is együtt vagytok, szeretitek egymást, akkor szerintem már másképp áll hozzá. Ne minket kérdezz, hanem őt. Egy próbát megér!
N
Nézd, én kétszer elváltam, a második exférjem megcsalt, és lényegében mindig az exeim életét éltük. Biztos voltam benne 2 éve még a válás után, hogy soha többé nem fogok összeköltözni sem senkivel, nem hogy hozzá menni.
Azóta feleség vagyok, megismertem a párom és annyira jó vele minden, hogy boldogan hozzá mentem nemrégiben. Ő sem volt még korábban sohasem házas, nem akartam tőle megtagadni, meg hát boldog vagyok vele nagyon.
Szurkolok neked. 🙂
Soha többé egyetlen nőt sem az életemben,semmilyen formában .
Kijelentő módban írtam, válás után tizenöt évvel még mindig így gondolom.
Mai fejjel gondolkodva, nem is házasodtam volna meg.
Ahogy elnézem az hogy ő mit gondol a házasságrol, kicsit sem érdekel.
Pedig akit szeretünk annak érdekelnek a dolgai érzései.
Nem vagy te szerelmes. Illetve ez nem szeretet hogy lesz.rod a másikat akkor is megkéred.
Köszi a normális válaszokat.
Nem 6-os, nem sz_rom le, sőt. Ő a mindenem, és végtelenül boldogok vagyunk együtt, teljes egyetértésben és szerelemben élünk.
Ha nemet mond, akkor is ugyanúgy fogom szeretni mint eddig, és el fogom fogadni, tiszteletben tartani a döntését.
Látod, hogy vacillálok, már amúgy jóideje rajta, pont miatta, azért amit mondott.
De valahogy így érzem helyesnek.
Te magad irtad
"Mikor ismerkedtünk azt mondta soha többé nem megy férjhez"
"Életem szerelmét szeretném megkérni"
Szoval nem érdekel a vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!