Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek átlagban, összességében a férfiknak vagy a nőknek van jobb dolga egy párkapcsolatban?
Szerintem a ferfiaknak. A nőknek sokkal többet kell tenni egy kapcsolatba. Egy ferfi mindig is csak dolgozni, meg hobbizni fog, még a nő ugyanugy 8 ora munka mellett vezeti a háztartast, neveli a gyerekeket, tartja mindenkiben a lelket ha kell, miközben sajat magára, vagy a barátaira már szinte semmi ideje nem marad.
Tisztelet a kiveteles férfiaknak, akik mindebből kiveszik a maguk részét
Ez a cikk külföldön is ismert. Nem a Blikk találta ki. Tipikus, ha a nőnek nincs férje, vagy gyereke akkor micsoda vagány csaj, de ha a férfinak nincs akkor incel, lúzer, töketlen, sikertelen, stb. A nők is szoktak nyavajogni emiatt, nem csak a férfiak.
Amíg egy nőnek nincsenek gyerekei addíg mindíg van magára ideje, és költ, foglalkozik magával ezerrel. Smink, ruhák, ajandékok a férfitól, mindenféle bérlet, nő nap, valentín nap, miegyéb. A legtöbb férfi a nőre költi az összes pénzét.
Amelyik ferfi egy nőre költi az összes pénzét, az meg is érdemli hogy egy semmirekellő aranyásó rátapadjon.
Mondom ezt nőként. El se fogadnám hogy valaki ezt tegye, en is tudok dolgozni.
Nem a 15-os valaszolo vagyok, de elmagyarazom.
Az, hogy a hazassagban elo ferfiak tovabb elnek, mint az agglegeny tarsaik, az nem a nok varhato elettartalmaval van osszevetve, hanem a hazas ferfiak vs agglegenyek, illetve a hazas nok vs egyedulallo nok kozotti kulonbseget veszik alapul a felmeresekben.
Tehat teszem azt egy hazas no el 72 evig altalanosan, egy egyedulallo meg 76 evig, mig egy hazas ferfi el mondjuk ugyanugy 72 evig altalanosan, de egy agglegeny meg 67 evig. A szamokat teljesen hasrautes szerint irtam, csak szemleltetni szerettem volna a felmeres lenyeget.
"Ezt mond a 120 éves szűz férfinak aki szerint a szexmentes élet a hosszú élet titka is egyben. Nem csoda hogy házasságban majdnem kivétel nélkül a nő él sokkal tovább mint a férfi. Ti nyírtok ki minket lányok szép lassan."
Mi van?? :D
Most komolyan belinkeltel ide valami bulvar cikket arrol, hogy egy random papanak(allitolag) milyen kattanasa van? : D
De egyebkent a kedvedert lecsekkoltam, es a valaha elt legidosebb ferfi, Jiroemon Kimura, japan volt es 116 evesen halt meg. Volt felesege is, meg 8 gyereke.
A most elo legidosebb ferfit pedig Juan Vicente Péreznek hivjak es koszoni szepen, o is hazas volt a felesege halalaig, illetve 11 gyereket nemzett. Legkozelebb azert nezz mar utana a dolgoknak, mielott idejonnel lejaratni magadat.
Házasságban/párkapcsolatban a nőknek sokkal stresszesebb az élete, főleg, ha vannak gyerekek is.
A legtöbb nőből pont a férfi miatt lesz egy lerobbant, elhízott házisárkány. Aztán ha válásra kerül sor, érdekes módon az ilyen nők minden erőfeszítés nélkül kezdenek fogyni és kivirulnak. Annyi ilyen házasságot láttam már...
Szóval a nők alapból tönkremennek a férfiak mellett, de mivel szeretet szolgálat, ezért áldozatot hoznak. Kár hogy több férfi úgrott golyó elé hogy feláldozza az életet a nőért.
Azért van egy rakás férfi az utcán válás után mert a bíróság mindent a nőnek ad, és mindent elvesz a férfitól amije valaha volt. Látszik hogy boldogultok férfiak nélkül. Az áramot, és az elektronikát is természetesen nők találták fel.
Kár, hogy több férfi gyilkolt, erőszakolt is meg nőket. Mármint több, mint amennyi nő tette ugyanezt, és több, mint ahány feláldozta az életét egy nőért.
Semmivel nem fogsz rávenni senkit, hogy tartsa generálisan többre a férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!