Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek átlagban, összességében a férfiknak vagy a nőknek van jobb dolga egy párkapcsolatban?
Most miért vagyok lepontozva, le van oda írva, hogy melyik nem csal többet és milyen formában.
Arra írtam, hogy a kérdező szerint a nő a férfira keni, hogy megcsalta, holott a férfi is a nőre fogja, hogy ő tehet róla, hogy félrelépett.
Bár a nők hajlamosabbak érzelmi megcsalásra, míg a férfiak inkább a fizikai hűtlenségre. Egyik sem jobb, vagy rosszabb, mindkettő egyenlően gusztustalan és azok is, akik megteszik.
Csak a környezetemből tudok kiindulni, szerintem 50-50.
Nem nemtől, hanem személyiségtől függ.
#15 Ezt mond a 120 éves szűz férfinak aki szerint a szexmentes élet a hosszú élet titka is egyben. Nem csoda hogy házasságban majdnem kivétel nélkül a nő él sokkal tovább mint a férfi. Ti nyírtok ki minket lányok szép lassan.
Egy előző kommentelőnek pedig csak anyit hogy ha a férfi nem teszi oda magat az agyban és nem ekégíti ki a nőt akkor vagy a megcsalás zivatara jön, vagy repül a férfi ki az ablakon. Rosszabb esetben mindkettő.
"ha a férfi nem teszi oda magat az agyban és nem ekégíti ki a nőt akkor vagy a megcsalás zivatara jön, vagy repül a férfi ki az ablakon. Rosszabb esetben mindkettő."
Ez pont nem igaz. Rengeteg nő színleli az orgazmust vagy azt, hogy élvezi a szexet, pont a párja miatt. A férfiak nem tudják eljátszani, mégis ugyanannyi megcsalás van mindkét nemnél. Tehát a férfi hamarabb talál okot a megcsalásra, felizgul, elélvez, négis hűtlen.
Blikk baszki...
A házas, gyerekmentes nők a legboldogabbak, és az incelek nyávognak a legtöbbet.
Akkor miert van az hogy kb 15 (vagy mégtöbb) özvegyasszonyra jut egy özvegyember?
Mondjuk ez nem sorskérdés, ez biológia (vagyis lenyegeben sors, csak nem ugy ahogy gondolod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!