Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mi a megfelelő reakció?
Nos, próbálom röviden leírni.
Amikor 3 éve voltunk együtt a párommal , akkor volt a egy nagyobb mosoly szünet úgy 3 hónapig kb. Ezidő alatt ő párkapcsolatba lépett egy hölggyel. Ami pár hét után zátonyra is futott , a csaj problémás volt , így a párom lépett is. De ez nem ment annyira egyszerűen , többször vissza keveredett hozzá , nem fejtem ki hogy miért mert sokan ebben nem hisznek. A lenyeg H azután még 2x nála kötött ki.
Ahogy telt az idő , így mi újra egypár lettünk. Próbáltam ezen túl lépni , nekem is volt a szünetben egy kalandom. De lenyeg a lenyegben, hogy ő is és én is rájöttünk hogy egymás nélkül nem megy. Össze is jöttünk , azóta született egy kislányunk , együtt élünk minden happy. De a kedves nőszemély a mai napig szerelmes , képes felhívni a páromat,rejtett meg különböző telefonszamokról hogy a horoszkópban olvasta , hogy a régi szerelme vissza tér hozzá stb.
A párom elmondta neki nyilván hogy hagyja békén ő a családját nem fogja elhagyni mit is gondolt stb stb.... Ezt tegnap mesélte. Az a legcsúnyább az egészben hogy nem mondta ezt el rögtön nekem , elmondása szerint azért mert nincs jelentősége, és nem akarta feleslegesen szítani a tüzet köztünk... Szerintetek akkor még mennyi mindent nem tudhatok? Nagyon piszkál a dolog mindkét fele , az is hogy nem tudtam ezt meg időben , és az is hogy az a nő semmibe vesz engem , a családunkat... Simán tönkre tenne egy családot. Nem tudom hogy reagáljam ezt le , mert ha lázadok akkor még legközelebb el sem mondja ha lesz valami .. mármint úgy értem hogyha ezen veszekszem vele , hogy miért nem mondta el előbb ... Stb.
Mérges vagyok tegnap óta.
Borsodi hétköznapok. Onnantól nem olvastam tovább hogy "mi újra egy pár lettünk".
Bevallom, se türelmem, se empátiám nem volt soha az idióták felé mert csak leszívnak, a számat csak feleslegesen tépkedem.
Legyen ez bár valós sztori, bár trollkodás, úgy szánalmas ahogy van és minden segíteni vágyó csak egy feneketlen kútba önti a figyelmét.
Őszintén.
Mondd el neki, hogy tök jó, hogy elmondta, de rosszul esett, hogy csak most. Beszéljétek meg, hogy nyugodtan elmondhat bármit, nem kell tartania attól, hogy besértődsz/hisztizel. És ezt tartsd is be.
Gondolom amiatt nem mondta, mert félt attól mit szólsz majd hozzá.
Igen-igen,nyers paraszti stílusban fogalmaztam szokásomhoz híven,csak engem felqr,mikor valaki alapból a másik nőt savazza és bármit elnéz a kis imádott élettársának.Aki amúgy nyilván csak a lakótársa extrákkal...Az meg sem fordul a buksijában,hogy nyilván nem hívná a nő,ha nem adná alá a lovat.Ez kilométerekről bűzlik.
Ha én semmit nem kapok egy férfitől,akkor egyértelműen nem fogom rendszeresen keresni,hívni-ez annyira evidens...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!