Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rád jellemző ez az általános emberi természet, hogy az kell jobban aki nehezen elérhető? Vagy már kinőtted?
Figyelt kérdés
Gondolom van egy pont az ember életében mikor abbahagyja az üldözést.
Sajnos én még nem ilyen vagyok
2023. jún. 18. 15:30
1/11 anonim válasza:
Rám nem, ha nem kellek továbbállok és kész, nem ér annyit senki, hogy magamat nezessem le.
2/11 anonim válasza:
Soha nem volt rám jellemző. Inkább az ellenkezője volt igaz rám: féltem, hogy az emberek nem merik megmondani, hogy nem akarnak velem lógni és nem őszintén kedvelnek.
3/11 anonim válasza:
Nem tudok arról, hogy ez általános lenne, se én nem vagyok ilyen se a környezetemben nem volt ilyen személy sosem. Szerintem a tiedben sincs kérdező csak megpróbálod magadnak bemesélni, hogy semmi baj veled, ez egy általános dolog. Sajnos ki kell ábrándítsalak, gondok vannak veled!
4/11 anonim válasza:
"megpróbálod magadnak bemesélni, hogy semmi baj veled, ez egy általános dolog"
A többségnek itt ez a hobbija.
5/11 A kérdező kommentje:
Akkor nem általános, de mégis sokaknál van
2023. jún. 18. 15:54
6/11 anonim válasza:
Nem azért kell a nehezebben elérhető mert nehezebben elérhető, hanem mert jobb annál bőven mint aki könnyen elérhető lenne.
7/11 anonim válasza:
Nem, soha nem volt jellemző. Azt szeretem ha érzem egy férfin hogy imád engem. Aki nem elérhető, az nekem annyira sérti az egómat, hogy nem is kellene.
8/11 anonim válasza:
Soha nem volt jellemző.
Ez egy ostoba női logika, hogy ha nehezen adja magát egy nő annál jobban kell a férfinak. Régen egy idióta kitalálta és szépen mindenki elhitte.
Egyenesen taszító egy viselkedés.
9/11 anonim válasza:
Eléggé jellemző rám az emberi természet. Még nem evolválódtam tovább más fajjá egyelőre. Ember vagyok. Miért, te mi vagy?
10/11 anonim válasza:
Már kinőttem az emberi természetet, én vagyok a mesterséges intelligencia xd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!