Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, titeket zavar ha egy nőn hegek vannak? Szóljak előre?
Figyelt kérdés
Gyerekkori balesetből maradtak vissza, ruhában szinte sosem látszik, de a combomon elég látványos hegek vannak. Úgy érzem, a partneremmel hamarosan eljutunk a pettingig/szexig és nagyon félek, hogy csalódás lesz neki. Szóljak előre szerintetek?2023. jún. 18. 11:12
31/42 anonim válasza:
Ez egyénfüggő, valaki viszolyog a hegektől, bőrelváltozásoktól, valaki meg telibe leszrja. Például én a tetkókra vagyok háklis, azt nézem ismerkedésnél hogy kinek mi van felvarrva meg hol, mert tudnak zavaróak lenni..
32/42 anonim válasza:
Ha ettől megnyugszik a lelked, akkor szóljál! De hidd el nekem, ha eljuttok a szexig akkor normális pasit egyáltalán nem fog zavarni egy hegesedés a combodon! F.
33/42 anonim válasza:
Te tudod a fiú mennyire érzékeny erre.. ha a külsőd miatt jött veled össze főként akkor zavarni fogja, de ne bánd ha ez miatt lelép.
34/42 anonim válasza:
mindenkinek számít a külső, csak a külseje miatt szorongó nők és a puncit évek óta (vagy még soha) nem látott srácok nyomatják itt a GYK-n, hogy nem számít a külső.
35/42 anonim válasza:
Ha erről még nem -beszéltél neki akkor nincs még ideje a szexnek sem. Ha futó kaland lenne akkor is szólnék.
36/42 anonim válasza:
34. A balanszra gondoltam.. ha nagyon a dugason jar az agya akkor lehet nem a megfelelo partner.. meg ezek az eltervezett pettingek mint ha kis tinik lenenek
.
37/42 anonim válasza:
Homlokon van egy elég nagy heg gyerekkori baleset miatt.
Igaz ez rögtön látszik, de sosem éltem meg hátrányként, és nem is zavarta egy barátomat se
30N
38/42 anonim válasza:
"Igaz ez rögtön látszik"
és emiatt teljesen más, hisz így minden barátod tudta előre, mire számítson.
39/42 anonim válasza:
Közel sem tökéletes a testem 40 kg fogyás után, de soha senkinek nem volt problémája az, hogy nem vagyok feszes.
Pedig elég eltérő korú partnerekkel voltam már, 20-tól 43-ig.
40/42 anonim válasza:
"és emiatt teljesen más, hisz így minden barátod tudta előre, mire számítson"
Miért kell "számítani"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!