Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mennyire zavar titeket ha a párotok több emberrel volt szexuálisan?
Figyelt kérdés
Elkezdtem találkozni egy férfival és őt hosszútávon zavarná hogy ő 6 én meg 8 emberrel fekudtem le.2022. júl. 23. 08:30
1/6 anonim válasza:
Engem semennyire sem.
Ez szerintem kicsit gyerekes.
Üzenem neki hogy ez legyen az életben a legnagyobb problémája.
24F
2/6 anonim válasza:
Aggaszt, mert mindet le kell győznöm mindenben. Ha volt köztüt több szupercsávó, akkor nem érem el az ingerküszöbét a lánynak annyira, hogy meg tudjam tartani. A szemétbe dobás engem nagyon megvisel, főleg ha megcsalás is van, ezért inkább elkerülöm az ilyen lányokat.
3/6 anonim válasza:
És téged ha valaki több mint hússzal, és mindért fizetett? (Feltételes kérdés) 🤣
4/6 anonim válasza:
Azért ott komoly gond van a fejben, ha ez valakit zavarna amit leírtál.
5/6 anonim válasza:
Engem zavarna. 8 kapcsolat akikből 4 ha futókaland volt. A másik 4? Arra gondolnék valami defektes a csajnál. Nem bírják és menekülnek tőle. MEg hogy nem való kapcsolatra a lány, csak egy numerára max 2re.
6/6 anonim válasza:
ez az élettel jár.
ha valakit zavar szerezzen egy szüzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!