Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szó szerint mindenben hazudott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szó szerint mindenben hazudott nekem. Lehet így ő jó ember?

Figyelt kérdés

Abban hogy hany eves, abban hogy mit dolgozik, hogy miota van egyedul..azt mondta nem ismeri az apjat aztan veletlen elszolta magat hogy a szulei boldog gyerekkort adtak neki. Tehat szo szerint mindenben hazudott nekem..nem is ertem miert kellett abban hazudni hogy hany eves. 27 eves es nekem azt mondta 25. Nem birom felfogni mi ez az egesz.

Probalom magamba azt beszelni, hogy o egy nem jo ember hagyjam beken, de nem tudom ezek a hazugsagok eleg okok e ahhog, hogy ne legyen jo ember.

2023. jún. 17. 23:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28%
Nincs ver szerinti apja, ergo neveloszuloknel nohetet fel es azert szolta el magat.. 2 evet letagadani nem nagy dolog mert nekem az 5-7 is menne.
2023. jún. 18. 02:22
 12/15 anonim ***** válasza:
68%

De, 2 évet is nagy dolog letagadni, Ha én 17 évesen összejönnék 25 évessel, de 27 évessel már nem, igenis rohadt nagy dolog. Én 31 vagyok, 41 éves még határeset, 43ra esély sincs.

Nők, csekkoljátok a pasi személyijét az első egy hónapban "véletlen".

2023. jún. 18. 06:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Igaza volt itt egy előttem szólónak, ez tipikus nárcisztikus viselkedés. Hazudozás össze-vissza, mert érzelmi kötelék, és kontroll eszköz az, hogy olyasminek akarja mutatni magát, amivel magához láncol, aztán majd utána jöhet a fekete leves, mikor minden tekintetben leépíti a párját annyira, hogy az nem tud kilépni a kapcsolatból. Hagyd a fenébe, örülj, hogy ilyen hamar belegabalyodott a hazudságaiba, és kiderült. Látod, máris működik a módszer, mindenben hazudott, gyakorlatilag azt se tudod, kivel vagy együtt, de mégis vacillálsz, és gondolkodsz...Addig vágj el minden szálat, amíg nem függsz tőle mégjobban!
2023. jún. 18. 07:30
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el. Hazug emberrel nem érdemes vesződni.
2023. jún. 18. 09:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Azert amikor valqki a gyereket tagadja le esetleg hazas az joval betegebb.. ezt fullentesnek hivnam.
2023. jún. 18. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!