Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szedtél már gyógyszert párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szedtél már gyógyszert párod miatt?

Figyelt kérdés

Nem tudom mennyire erős vagy se de frontint 0.25öst eszik 3.este már.

Volt egy sírásrohama kettőnk miatt vannak kapcsolatunkban gondok amin dolgozunk.

2023. jún. 17. 01:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
86%
Nem, ha már nyugtató kéne akkor inkább a párt kell lecserélni.
2023. jún. 17. 09:32
 22/24 anonim ***** válasza:
23%

Na és engem miért pontoztak le? Azért mert nem ismerem a fyakoris "hírességeket" és nem tudtam hogy a kérdező pasi?

Sehol nem írta itt, ennél a kérdésnél hogy pasi.

2023. jún. 17. 09:47
 23/24 anonim ***** válasza:
58%

Gyakoris hírességek! Ez mennyire jó!!!! :)

Lassan már lesz nevük is. GYK Alekosz és GYK Dorina.

2023. jún. 17. 09:51
 24/24 anonim ***** válasza:
89%

Frontinra és egyéb alprazolam tartalmú gyógyszerekre nem ajánlatos rászokni!

"A kezelés során hozzászokás és gyógyszerfüggőség, úgynevezett pszichés-szomatikus dependencia alakulhat ki. Mivel a gyógyszerfüggőség kialakulásának kockázata a gyógyszer adagjának és a kezelés időtartamának növelésével emelkedik, ezért az adagokat, illetve az alkalmazás időtartamát a szükséges minimumra kell korlátozni (link)."

Alapból nem is értem hogy akar terhes lenni valaki aki ilyesmit szed. Szegény gyerek nem lenne ép szellemileg! Már a teherbeesés előtt érdemes az egészséges életmód, nyugalom, stresszmentesség, vitaminok szedése, és nem a Frontin eszegetése.

Hogy akar valaki így teherbe esni?

A Frontin nem egy cukorka amit elszopogat időnként az ember. Nem véletlenül vényköteles szer! Aki egyszer elkezdi szedni, annak idővel emelni kell az adagját, mert hozzászokik a szervezete, és egyre több kell hogy érezze a hatását.

Engedjétek el egymást, mert ennek így nincs értelme. Mindketten tönkrementek ha együtt maradtok.

[link]

2023. jún. 17. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!