Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szedtél már gyógyszert párod miatt?
Nem tudom mennyire erős vagy se de frontint 0.25öst eszik 3.este már.
Volt egy sírásrohama kettőnk miatt vannak kapcsolatunkban gondok amin dolgozunk.
Nem tud aludni kettőnk miatt..
Tudom hogy nem normális. Ő engem hibáztat de egyszerűen nem érti hogy a kialakult helyzet miatt nem a szexen jár az eszem. Tudom valtoznom kell ezért járok fél éve már szakemberhez mert az en életemben is vannak gondjaim. De még vannak gondjaink és nem megy 2 nap alatt a változás.
Ő meg csak a gyerek témával jön h amit akar Ő nem kaphatja meg. És egyszerűen nem érti meg h előbb kettőnket kell helyre tenni..mert ő azt akarja h a mamája megélje h dédi legyen. Meg h legyen az én oldalamról is nagyszülei a gyereknek mivel már 65évesek.
Több éves kapcsolat, együttélve
Jesszus...ez nem normális, meg az se, hogy mindegy, milyen a kapcsolatotok, ő gyerekezni akar, mert a mama legyen dédi...hát ennyi ésszel, hallod, nem csodálom, ha semmi kedved megfektetni, már a gondolat is lohasztó, hogy nehogy véletlen/machináltan gyerek legyen belőle. Ha most ilyen, hogy nyugtató kell neki, mi lezs, ha tényleg problémák lesznek az életében?!
Az ilyennek nem társ, meg gyerek kell, hanem orvos...
Tehát olyan xar a kapcsolat, hogy ő már nyugtatókon él, hogy el tudja viselni, de gyereket akar.
Őszintén: miért nem szakítasz?
Ugyanis két dolog lesz ebből hosszú távon.
1. Kierőszakolja a gyereket, és a meglévő problémák megháromszorozódnak. Minimum. Jó lesz az neked? Vagy neki? Már ezt se bírjátok.
2. Nem lesz gyerek, ő meg ebbe betegszik bele.
Sokan elfelejtik, hogy a depresszió is halálos betegség. Nagy eséllyel lesz öngyilkosság(i kísérlet) a vége.
Az jobb lesz? Szép lehetőség a jövődre nézve?
Igazából akkor már inkább a harmadik lehetőség, hogy megmondod neki, hogy nem egyezik a legfontosabb jövőterv, mivel ő gyereket akar, te meg nem, és ezért szakítani akarsz. Két hét sírás, aztán mindketten rájöttök, hogy mennyivel jobb külön.
A fél év szakember meg nem ért egy kalap 💩T se, pontosan ugyanott tartotok, ahol évekkel ezelőtt.
Párterápia kell, mivel az alapvető probléma az életetekben egy diszfunkcionális, borzalmas párkapcsolat, ami minden téren rombol. A parterápián meg meghallgattatik a másik fél is.
Amúgy ha a "szakember" nem javasolta a szakítást, akkor hagyd a terápiát. Semmi értelme. Vagy a szaki egyetlen célja, hogy minél tovább járj, és tovább ront a lelkiállapotodon, meg függőségbe tesz, vagy te hazudozol neki és nem ismeri fel. Vagy itt hazudsz nekünk és egyáltalán nem jársz terápiára.
Apropó: frontint is pszichiáter írhat fel. A csajod jár?
Érthetetlen, hogy hogy nem jut el a megoldásig egyetlen szakember sem, akihez fordulatok. A saját hazugságaitok fogjai vagytok.
Kezdtem azt hinni, hogy azért tűntél el, mert végre eljutottatok a szakításig. De nem.
A ti kapcsolatotokban csak gondok vannak, és egyáltalán nem dolgoztok rajta, ha pár hónap alatt ennyit romlott a helyzet.
A Frontinról jót még nem olvastam. Sose szedném. Főleg nem a kapcsolatom miatt.
Te "szakemberhez" jársz hónapok óta, ő meg nyugtatót szed és nem tud aludni. Milyen kapcsolat az ilyen?
Döntsd már el, hogy mi a célod! Mit akarsz te ettől a nőtől? El akarod venni? Nem. Akarsz vele közös gyereket? Nem. Már szex sincs köztetek, ha jól emlékszem, màr legalább három éve. Ez azért nem az a ketagória, hogy most nem a szexen jár az eszed...
A terápián milyen célt jelöltetek ki? Milyen lépéseket tettél eddig?
Tisztában vagy azzal, hogy ha "rendbejön a kapcsolat", az azt jelenti, hogy elveszed a barátnőd, és csinálsz neki gyereket?! Ha ezt akarod, akkor miért nem tetted meg eddig?
Természetesen most se fog érkezni válasz. Ugyanis még csak ennyire se vagy képes belátni, hogy te is hibás vagy és mik a problémàk.
Szerintem ami nem működik, hagyni kell, csak rosszabb lesz. Ez nem jó kapcsolat, nem kell ide gyerek.
Teljesen más lenne egy elromlott kapcsolatot rendbe hozni vagy javítani, de ez sosem volt jó sztem.
A gyógyszer saját döntés, nem vki miatt szedi, hanem saját maga miatt. Teljesen bolond ötlet nektek a gyerek. Irtó nehéz ám a babákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!