Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szedtél már gyógyszert párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szedtél már gyógyszert párod miatt?

Figyelt kérdés

Nem tudom mennyire erős vagy se de frontint 0.25öst eszik 3.este már.

Volt egy sírásrohama kettőnk miatt vannak kapcsolatunkban gondok amin dolgozunk.

2023. jún. 17. 01:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

Te nem egy fialógép vagy. Nehogy szülj ennek a balf4sznak. Egy gyereket nem a szülők, nagyszülők miatt kell vállalni. Ez elmebeteg.

Ha be is vállalod, tuti szingli anya leszel mert balf4szka bele se gondolt mivel jár egy gyerek, milyen az apaság, stb. Majd szépen kihátrál. Ünnepnapokon megjelenik és viszi a nagyihoz, dédihez unokázni.

Amúgy a kérdésre válaszolva szedtem már gyógyszert. Frontint vagy xanaxot.

Ha budapestre megyünk néha, akkor fel szokott húzni (nézzük 2 telefonon a gpst, miért nem mondtam hol forduljon le, most merre menjen, mit jelentett ez a tábla, gyorsan mondjam stb).

2023. jún. 17. 07:09
 12/24 anonim ***** válasza:
95%

A kérdező a pasi.

Ez egy hosszú sztori. Kb. 9 éve vannak együtt, akkor arról volt szó, hogy összeköltözés, eljegyzés, esküvő, gyerek. Aztán összeköltözés után gyorsan kiderült, hogy nem illenek össze és a kapcsolat xar. 9 éve nyírják egymást, de mindketten kapcsolatfüggők. Semmi közös cél, semmi szex évek óta, csak a pasi hazudozik meg ígérget, a csaja meg jobb híján elhiszi, mert 30 felett be van tojva, hogy elkésett a gyerekkel.

Egész pontosan semmi sem változott.

Ja, de. A kérdező "szakemberhez" jár, a csaja meg nyugtatót szed.

2023. jún. 17. 07:17
 13/24 anonim ***** válasza:
73%
12 sehol se látom kiírva hogy pasi, azért hittem hogy nő
2023. jún. 17. 07:26
 14/24 anonim ***** válasza:
76%

Nem jár ez semmiféle szakemberhez. Hazudik.

Mindenkinek hazudik mindentől.

A csajának azt hazudja, hogy majd megkéri és lesz gyerek.

A szüleinek hazudik, hogy minden rendben köztük és lesz gyerek. Azt se meri nekik bevallani, hogy écek óta nincs szex, annyira retteg, nehogy teherbejtse.

Hazudik itt is, mindig úgy forgatja a sztorit, hogy ő jöjjön ki ártatlannak.

Még ha esetleg járna is pszichológushoz, ott is hazudna. Onnantól viszont a terápia nem ér semmit. Remélem, legalább fizetős.

A kérdezőt onnan lehet tévedhetetlenül felismerni, hogy soha nem válaszolt még arra a kérdésre, hogy miért nem szakít.

2023. jún. 17. 07:32
 15/24 anonim ***** válasza:
78%

A Frontin a legkisebb gondotok.

Mégis hogy jössz ahhoz, hogy a saját pitiáner gondjaiddal traktálod! Nem érted, hogy jóval fontosabb, hogy szegény néni dédnagymama legyen? (Irónia)

Látványosan nyugtatód szed, mert nem tud aludni, amíg a család meg nem kapja a trónörököst?

2023. jún. 17. 07:34
 16/24 anonim ***** válasza:
21%
Én is szedek frontint. Nem annyira erős, de egy kapcsolat stresszes, és néha muszáj. Én is csak gyógyszerrel alszok, máshogy nem megy. Mi egymást szeretjük, de a feltételek nem adottak, emiatt pedig állandóan idegeskesünk.
2023. jún. 17. 08:12
 17/24 anonim ***** válasza:
86%

Nem. A te pároddal pedig szakítanék, de véletlen se csinálnék neki gyereket. Lerí az írásodból, hogy nem a gyerek neki a legfontosabb, hanem hogy szüljön mások örömére.

Sír meg nyugtatózik, mert nem dugtad meg, mikor ő gyereket akar, illetve unokát akar biztosítani? Beteg az ilyen nő, meg se kockáztatnám, hogy a gyermekemnek ő legyen az anyja. Szeretem a leendő gyerekem annyira, hogy nem tolok ki velem

2023. jún. 17. 08:38
 18/24 anonim ***** válasza:
80%
*vele.
2023. jún. 17. 08:38
 19/24 anonim ***** válasza:
39%
40%-os, megindokolnád a lepontozást?
2023. jún. 17. 09:02
 20/24 anonim ***** válasza:
48%
19, nem tudom, hogy ki pontozott le kit, de szíve joga bárkinek lepontozni bárkit. Miért kell ezen megsértődni?
2023. jún. 17. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!