Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok együtt élni egy ilyen emberrel?
Együtt tudnál élni egy olyan emberrel aki a Titkosszolgálatnál vagy az Elhárításnál dolgozik?
Tudom nem gyakori csak elméleti szinten érdekel.
Ilyen embernél ugye nem mesélhet a munkájáról, nem tudod hol van , kivel van , mit csinál stb.
Neked ilyen beleférne ?
Mi ebben a fura?
Én egy volt tűzszerészt ismertem.
Nem volt 40 mikor 2005-ben nyugdíjba ment.
#2 Úgy tudom tudhat róla de konkrétumot nem.
A tűzszerész meg nem nagy eresztesz ehhez képest az nem fedett dolog
Olyan ember aki ilyen szakmába melózik és még nem adta be a felmondását, és képes egyetlen percig is egy ilyen hordának dolgozni-az önmagáról állít ki bizit.
Mert aki normális ember, függetlenül attól, hogy az átlagtól eltérő szakmája van, bűnözöknek nem dolgozik, semmiért, semennyi pénzért. Inkább szerényen él, vagy külföldre megy de ...v és nekem ne mondja senki, hogy kormányok jönnek, mennek, mert ez ennél a kormánynál nem áll. Ezeknek csak az dolgozik aki maga is emberileg egy selejt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!