Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élsz együtt olyan emberrel aki már nem akar veled lenni?
A párja is marhára szeretheti az új nőt, ha bszik befejezni a csajoddal a kapcsolatot évek óta. A csajodnak meg a biztos fos számít inkább amiben él. Gyáva kilépni belőle, ugye mivan ha nem működik kettőtök között?Akkor 5 percig egyedül kellene lennie. Belehalna.
Komolyan ilyen jellem gyenge, függő, életképtelen nőneműre pályázol?
Aki még nem volt ilyen helyzetben honnan is tudhatná ezt.
Kérdező talán kérdezd meg a lánytól akivel ismerkedsz, miért nem lép ki, mikor akar kilépni. Ezernyi oka lehet.
Ne az itteni emberek véleményére alapozz, hanem arra ami benned van, ami közöttetek van.
Nem tudom, érdekes történet. Lehet jó vele a szex és azért.
Mi a párommal már nem voltunk kapcsolatban, de nem költöztünk szét, hogy ne kelljen egyedül albérletet fizetnünk egyikünknek sem. Ehhez hozzá tartozik, hogy jóban maradtunk, azért működött a dolog egy ideig. Aztán neki lett barátja, én meg mai napig egyedül vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!