Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élsz együtt olyan emberrel aki már nem akar veled lenni?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel meg ismerkedtem. Kedveljük egymást,szeretünk együtt lenni,beszélgetni vagy akármi mást csinálni. Egy hullámhosszon vagyunk.Minden nap beszélünk és ha úgy alakul hogy kevesebbet találkozunk akkor az nem esik jól neki sem és nekem sem. Sok dolgot el mesélt már magáról,ahogyan én is magamról,szeretne jobban meg ismerni ahogyan én is őt. Már volt szó arról is hogy költözzünk össze. Na de mint minden más ugye ez sem ilyen egyszerű. Mivel neki van egy több éves kapcsolata amiből nem akar ki lépni. És ezt nem értem,a párja már most több éve másba szerelmes,mást szeret tehát. A lány tud róla. Úgy kezeli mint ha ez egy semmiség lenne. Miért jó szerintetek egy ilyen kapcsolatban lenni? Ez nyitott kapcsolat? Szerintetek csak azért van velem sokat mert így pótolja ami a kapcsolatából hiányzik? Miért nem próbál új életet kezdeni velem vagy akár mással is? Miért ragaszkodik egy olyan emberhez aki nem hogy nem szerelmes belé de nem is szereti már úgy mint nőt.2023. jan. 13. 06:58
11/12 anonim válasza:
Mi nem szeretjük már egymást, de gazdasági érdekközösségben élünk. Én másba vagyok szerelmes, ő fogalmam sincs, szex 6 éve semmi. Nincs értelme szakítani, mert akibe szerelmes vagyok, mást szeret. Akkor mit ugráljak?
12/12 A kérdező kommentje:
11 😮Az komoly lehet,én nem szeretnék így élni ne haragudj
2023. jan. 14. 06:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!