Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon lehet ebből kapcsolat?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon lehet ebből kapcsolat?!

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy sráccal nagyjábol 1hónapja,többször beszéltük már hogy “beiktatunk 1 első randit”.konkrétan vele kelek fekszek,egésznap beszélünk,eljutottunk már nagyjából egy 18+ tartalmu beszélgetéshez. Pár napja céloztam neki a randira de semmi reakció.Mindennap ő az aki keres és az egyik közös barátunknak mondta hogy kezdem elcsavarni a fejét viszont azota fel sem merül a randi.vajon mi a célja.én(26) ő(30)
2023. jún. 14. 09:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is komolytalannak tűnik, engem mindig próbálnak viszonylag rövid időn belül randira hívni ha jól megy a kommunikáció.
2023. jún. 14. 10:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Komolytalan, talonban tart.Majd ha más nem akad.
2023. jún. 14. 12:31
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Talonban tart

Vagy luzer, kisfiu meg fejben

Vagy csak szex erdekli

2023. jún. 14. 13:24
 14/15 anonim ***** válasza:
68%

1. Csernus, mint hivatkozási alap, besz-k g-i :D

Mondjuk az oldal nívójához tökéletesen passzol.

2023. jún. 14. 16:30
 15/15 anonim ***** válasza:
31%
Légy domináns vele szemben, és te kezdeményezz. Ma már nem gond.
2023. jún. 14. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!