Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy okos férfi simán összejön egy
butább lánnyal, de egy okos lány sosem jön össze egy
buta sráccal?
Vannak olyan okos férfiak akik a kinézetet jobban priorizálják. Ők is szeretnének szép vonzó barátnőt, de valljuk be elég ritka mikor a szépség és az ész együtt jár, vagy ők már foglaltak. Tudnak kötni kompromisszumot.
2023. jún. 11. 16:44
Nekem is az intelligencia a legfontosabb egy férfiban. Meg a műveltség és a humor.
2023. jún. 11. 17:33
A nok jobbak dontes hozatalban igy en okosabb novel jovok csak ossze..
2023. jún. 11. 19:09
24/29 A kérdező kommentje:
A válaszok alapján nekem úgy jön le, ti nők elsősorban intellektualitásra vágytok, míg nekünk ez nem prioritás. Talán azért, mert egy férfi alapból sokat intellektualizál a haverjaival, nőknél viszont ez ritkább vagy teljesen új, mert a barátnőikkel felszínesebb csevegéseik vannak. Mit gondoltok erről?
“egy férfi alapból sokat intellektualizál a haverjaival“
A barátaim többsége férfi
Nem vagytok különbek, az emberek többsége hülye vagy legalábbis szeret alacsony szinten üzemelni :/
2023. jún. 11. 22:31
Én a barátnőimmel is értelmes beszélgetéseket folytatok. Semmivel nem vagyunk hülyébbek a férfiaknál, csak mi racionálisabban választunk párt, nem kizárólag a nemi szervünk vezérel minket.
2023. jún. 11. 23:58
27/29 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, miről szoktak a nők egymást közt beszélni, mert csak férfi haverjaim vannak. De pl. azt tudom, hogy a legtöbb általam is követett tudományos vagy közéleti témával foglalkozó YouTube-csatornát 90-95%-ban férfiak nézik, a nők meg mintha kevésbé érdeklődnének az elvont témák iránt, inkább a közvetlenül velük történő, őket körülvevő dolgokkal szeretnek foglalkozni. De tényleg nem tudom, és ne is vegye senki magára, amiről itt spekulálok.
28/29 A kérdező kommentje:
26-os, ezzel azt állítod, hogy a férfiaknak általában nagyobb a libidójuk, mint a nőknek, vagyis jobban kívánják a szexet?
Ez két külön dolog.
A férfiak általában szexcentrikusabbak, hamarabb szeretnének lefeküdni a randipartnerükkel, és az alkalmi szex is jobban vonzza őket. A párkapcsolat minősége pedig náluk elsősorban a szex minőségén múlik, tehát a párkeresésnel is inkább a külső és a szexualitás a döntő.
A nőknek a szexhez általában nem elég a külső, nekünk fontos a biztonságérzet, amit a jó párkapcsolat, és az érzelmi közelség ad meg. A szoros kapcsolathoz pedig nem ártanak az olyan értékek, mint kedvesség, humor, intelligencia. Nekünk is fontos a szex minősége, de talán nincs annyira középpontban, mint a férfiaknál.
Kivételek nyilván vannak mindkét nemből.
Ettől függetlenül egy nőnek is lehet magas libidója egy párkapcsolatot belül. Mondjuk szerintem általában a férfiaknak magasabb, de annyi tapasztalatom nincs, hogy ezt egyértelműen kijelenthessem.
2023. jún. 12. 03:43
Kapcsolódó kérdések: