Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy egy okos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy okos férfi simán összejön egy butább lánnyal, de egy okos lány sosem jön össze egy buta sráccal?

Figyelt kérdés

2023. jún. 11. 05:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
86%
Én pl azért jöttem össze mindig nálam sokkal okosabb férfival, mert különben nem tudok rá felnézni. Nekem pedig fontos, hogy fel tudjak nézni a páromra. Nálam ez egy nagyon fontos kritérium, és nem függ az iskolázottságtól. Nekem magasabb szintű képesítésem van mint a férjemnek, ő mégis sokkal intelligensebb nálam.
2023. jún. 11. 08:25
 12/29 anonim ***** válasza:
37%

Nincs ez. Ne egy-két kivételből induljunk ki.

Én egy butább lány vagyok. Okos férfiak sima beszélgetés során is lenéznek. Nem látványosan, de azért érzékelhetően. Hamar felmérik, milyen szinten vagyok, és annak megfelelően kezelnek... Fel sem merül, hogy összejöjjenek velem.

2023. jún. 11. 08:40
 13/29 anonim ***** válasza:
72%

A férfiak sok szempontból igénytelenek, mert jobban akarnak csajozni, mint a nők pasizni. Ráadásul a nők teljesen jogosan kényesebbek arra, hogy szellemileg egyenrangú partnerük legyen, a férfiak (közülük sem mind) sokszor ugranak szinteket lefelé a heosőben a külső miatt. Nem gyakran látsz nőt, akinek a fia korosztályában tud bármi érdekes és vonzó lenni. A férfiakat meg szellemileg kielégíti egy csitri is. Bármennyire mondják, hogy a nők a felszínesek, a prioritások inkább a férfiaknál tolódtak el a külső irányába. Lemondanak szinte bármiről, ha az stimmel.

Egyébként meg a tudás/intelligencia valamilyen szinten hatalmat jelent és kevés nő élvezi azt, ha egy tökkelütött idióta mellett ő a domináns és neki kell irányítania, ha nem akarja, hogy más vigye zátonyra az életét a hülyeségével.

2023. jún. 11. 10:01
 14/29 anonim ***** válasza:
57%

Én sem tudok felnézni egy olyan emberre akin érzem, hogy hozzám képest buta. Szexelni jó volt vele, de mikor kinyitotta a száját, levert a víz (pedig nem volt kifejezetten buta, de elég egyszerű gondolkodásmód és fogalmazásmód jellemezte).

Emellett rettenetesen bosszant is, ha valaki illogikus. Naponta veszekednénk, ha együtt kellene élni, annak meg semmi értelme.

2023. jún. 11. 10:04
 15/29 A kérdező kommentje:
Kedves női válaszolók, ezek szerint felnézni egy férfira csak az esze miatt lehet? Nem elég, ha becsületes, jószívű, határozott, nyitott stb.?
2023. jún. 11. 10:18
 16/29 anonim ***** válasza:
92%
11-es vagyok, én a saját működésemet tudom csak. Az intelligencia mellé várom el ezeket is. De az intelligencia annyira fontos nálam, hogy hiába volt egy férfi borzasztó rendes, ha butacska volt, hosszútávon nem nedvesedtem rá. Ez van, rajottem nekem mi kell, és így választottam. Nekem így működik hosszútávon egy házasság.
2023. jún. 11. 10:28
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak amiatt, de az én értékrendem eléggé az intellektuson és a logikán alapul.

Az általad felsoroltak csak arra elegendőek, hogy valakit ne nézzek mélységesen le és ne tartsak szar embernek. Messzire önmagában nem jut vele az ember. Az intellektuális kielégülés egy kapcsolatban legalább olyan fontos számomra, mint a szexuális.

2023. jún. 11. 10:32
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy becsületes meg jószívű valaki, még nem lesz jó beszélgetőpartner. A buta de jószívű meg mondjuk elég veszélyes kombó tud lenni.
2023. jún. 11. 10:38
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

15 Nem csak az esze miatt lehet felnézni valakire, csak az a nem mindegy, hogy a másik fejlődő képes vagy sem.

Egy fejlődő képes (most nem anyagiakra gondolok) emberből bármi lehet, egy fejlődésre képtelen emberből semmi. Az csak lefelé húz. Villogtathatja a pénzt, a kocsiját-de szó szerint fullasztó, és idegesítő. Egy normális ember nem kirakat embert keres maga mellé, hanem társat, akivel jól érzi magát, akivel szeret együtt lenni, aki mellett nem csak a másik ember, hanem saját maga is tud fejlődni. Nehéz helyzetben meg egymás mellé állnak-mint a cövek, és segítik egymást. Ez a társ. Kell a fenének egy kirakat bábú. Legalábbis nekem ne m kell. Üresek is, buták is, primitívek is, fejlődésre képtelenek. Amikor meg elérik a kort már nem marad belőlük semmi.

2023. jún. 11. 10:57
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Én pl azért jöttem össze 2 diplomával egy le sem érettségizett nővel (aki amúgy van hónap, hogy többet keres mint én), mert nagyon megfogott a személyisége, és olyan szintű józanésszel és tisztán látja sokszor a világot, amilyet még egy sokdiplomás, a valóságtól sokszor teljesen elrugaszkodott és beképzelt csajtól sem láttam.
2023. jún. 11. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!