Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogyha az a fiú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogyha az a fiú, akibe szerelmes vagyok, az össze akar jönni a legjobb barátnőm barátnőjével, akivel egy társaságba járok?

Figyelt kérdés

Volt egy fiú, akivel elég szépen alakultak a dolgok, aztán egyik napról a másikra beközölte, hogy maradjunk csak barátok, ami teljesen összetört lelkileg meg mindenhogyan is, és most is sírok miatta.

Van két barátnőm, akiknek barátnőjük egy lány. Én jóba vagyok vele, de nem nevezhető barátnak, kedves ismerős, párszor vele mentünk el bulizni, vásárolni, kajálni. Rám írt a csaj, elég korrekten, hogy tudja, hogy velem "kavart", de neki szimpatikus a pali és nem bánnám-e, hogyha vele jönne össze. Tehát miatta ejtett (nem a csaj a hibás), és valószínüleg jönnének közös programra is együtt. Nyilván a lány nem tartozik nekem semmivel, és ha azt írom neki, hogy ne gyere össze vele, attól még össze fognak jönni, de korrekt volt tőle ez. Még nem válaszoltam neki, de azt fogom írni neki, hogy nem baj. Viszont ebbe belepusztulok. Idővel persze, hogy jobb lesz, de most rohadtul nem tudom élőben leplezni az érzéseimet, meg hiába nevet mellettem mindenki, ha bőgnöm kell, akkor bőgök, sajnos. És nem akarom, hogy tudják, hogy miattuk bőgök, meg ha szóba kerül a párkapcsolat, és kényelmetlen lesz miattam a helyzet.

2023. jún. 10. 17:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Sajnos ebben a helyzetben nem lehet mit tenni. Nekem is voltak az életemben viszonzatlan "szerelmek". Akkor azt gondoltam annyira nagyon oda meg vissza vagyok érte és képes lennék belepusztulni. Majd amikor jött a párom és ő is annyira szeretett mint én őt, rájöttem hogy milyen nevetséges érzéseim is voltak. Visszagondolva az nem szerelem volt hanem csak egy kis vonzódás. Szóval most azt tanácsolom amit a mama mondott nekem amikor ilyen helyzetbe kerültem: Kislányom menj és pasizz, mert csak az segíthet.
2023. jún. 10. 17:37
 2/13 A kérdező kommentje:
De itt vagyok, fiatal vagyok, és csak visszautasítanak. Ha komolyan kellenék valakinek is, akkor nem lenne ez, nem vágna így padlóra. Lehet nem volt szerelem, nem tudom, de én még ilyet nem éreztem, már nagyon régóta tetszik, és úgy örültem neki, amikor a kezdeményezésemre reagált. Aztán most meg csak úgy eldob, másért. Nyilván pár év múlva már nem fog zavarni, de most igen, nagyon is. Neki meg semmit nem jelentettem akkor ezek szerint, és ez aggaszt, meg a barátaimmal való közös programok, hogyha ő is ott lesz... elég gyakori a párkapcsolat, mint téma, és azt hallgatni, hogy jaj így a K meg úgy a K, én meg mosolyogjak vagy mit csináljak? De őszintén... elég sok programra hívják azt a lányt is, és például egy szülinapi bulin elkerülhetetlen, hogy ne hívják el a lányt is, és ne találkozzak velük. Nekem nincsenek jó lehetőségeim a pasik terén és nem mostanában lesz barátom.
2023. jún. 10. 18:09
 3/13 anonim ***** válasza:
20%

Én meg a helyedben simán azt írnám vissza csendben szenvelgés helyett, hogy de, baromira zavarna, mert neked érzelmeid vannak és nem vagy képes végignèzni ezt a társaságban, de persze tudod, hogy ő nem tartozik neked semmivel, így hát nem is akarod azt mondani, hogy ne jöjjöj vele össze, mert nincs jogod, de őszintén úgy érzed, hogy ebbe belepusztulsz. Illetve köszönöd, hogy szólt.

Nem kell megjátszanod magad. Nehogy már neked legyen ciki, hogy ez a madár egy baráti társaságon belül több lányra is rárepül méghozzá úgy, hogy inkorrekt módon zárta le az ismerkedéseteket.

Legyen neki kellemetlen, ne neked.

2023. jún. 10. 18:26
 4/13 anonim ***** válasza:
73%

Sajnálom, de ezt a békát be kell nyelned. Megoldás az lehet, hogy kerülöd a nagy találkozásokat. Nem kell titkolni, hogy miért.

Egy nap pirulás, egy év virulás!

2023. jún. 10. 18:50
 5/13 A kérdező kommentje:
Dehogy írom le neki ezt, még így is ő volt kedves velem, hogy leírta, és nem élőben ért hideg zuhanyként, amikor mondjuk kézen fogva sétálgatva megláttam volna őket az utcán, vagy baráti talin.
2023. jún. 10. 19:00
 6/13 anonim ***** válasza:

De ezzel nem lennèl bunkó, csak őszinte.

Meg is köszönnéd a korrektségét, csak nem hazudnád azt, hogy semmi baj.

2023. jún. 10. 19:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Talán egy ideig kerüld őket. Ha ott vannak, ne menj abba a társaságba. Közben próbálj ismerkedni, idővel jobb lesz. Kitartást!
2023. jún. 10. 19:08
 8/13 A kérdező kommentje:

És mit érne az őszinteségem? Elrontottam volna a kedvét. Nekem nem barátnőm az a lány, nem is vagyok az anyja, az apja, mégis leírta, hogy mi a helyzet. Már kint van a csajnak a dátum az instáján, szóval van egy érzésem, hogy ezek a hátam mögött is kavartak.

Az lesz. Kerülöm őket, de nem bújkálhatok örökké, ez pedig még hónapokig bennem lesz.

2023. jún. 11. 12:57
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem mindig azért éri meg őszintének lenni, mert elérsz vele valamit. Habár elérhetnéd azt, hogy ne maradjon benned ez a feszültség és ne kelljen minden alkalommal eljátszani, hogy minden hepi.

Szerintem az ember becsülje magát annyira, hogy mások jókedve miatt ne eméssze belülről a fájdalom.

Én elmondtam, mikor ilyen szitu volt és nem bántam meg.

2023. jún. 11. 13:43
 10/13 anonim ***** válasza:
A legjobb tényleg ha egy ideig kerülöd őket. Szerintem nyugodtan mondd meg a csajnak az igazi érzéseidet, ha már ő korrekt volt veled. Zavar, meg rosszul esik, de értékeled az őszinteségét, és nem akarsz a boldogságuk útjába állni, szóval most egy darabig az ismerettség takarékon lesz, amíg készen nem leszel újra találkozni velük.
2023. jún. 11. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!