Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen volt az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen volt az első csókod és hogyan történt?

Figyelt kérdés
Együtt voltatok azzal akivel csókolóztatok vagy csak alkalmi volt?
2023. jún. 10. 12:35
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Az is érdekel hogy élveztétek e vagy esetleg kínos volt?
2023. jún. 10. 12:36
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
17 voltam. Már pont ki akartam offolni a srácot, amikor megcsókolt. Az nem kifejezés, hogy kínos volt, utána 1 évig nem csókolóztam. :) (Randik voltak a sráccal, de nem voltunk együtt.)
2023. jún. 10. 12:38
 3/11 anonim válasza:
91%
Elég későn, 18 évesen. Nem volt túl romantikus. Egy buliban voltam, táncoltam egy sráccal aztán mondtam hogy még nem csókolóztam, és kérdezte hogy ki akarom e próbálni. Szóval így. Nem volt kínos egyeltalán, bár ebben a pia is közrejátszott. Ha nem ittam volna, lehet az lett volna.
2023. jún. 10. 12:45
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Viszonylag későn, már 19 elmúltam. Kavartam egy fiúval, aztán vele csókolóztam életemben először egy parkban. Nem volt kínos, először fura volt, utána olyan játszadozós érzést váltott ki belőlem. Több nem lett köztünk.
2023. jún. 10. 12:52
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
21 voltam. Első barátnőmmel a kertjükben :)
2023. jún. 10. 13:03
 6/11 anonim ***** válasza:
86%

20 éves voltam, randizgattam egy sráccal. Nem sokkal utána össze is jöttünk, most már együtt is élünk.

Jó volt, de azóta sokkal jobb, mivel akkor még nem tartottam ott érzelmileg, mint most. Szerelmesen sokkal jobb, akkor még nem voltam szerelmes, de tudtam, hogy az leszek.

22L

2023. jún. 10. 13:53
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

Le se merem írni 😱😅

Én 11 éves voltam mikor a suliból egy 14 eves srácért nagyon oda voltunk többen lányok. Néha eljartunk vele többen is biciklizni.

Aztán egy nyári estén, biciklizés után a srácnál beszélgettünk a szintén 11 éves barátnőmmel, aztán a srác megkérdezte tudunk e csókolózni , kipróbaljuk e vele. Akkor csókolóztam először a sráccal. Nem volt rossz emlékeim szerint.

2023. jún. 10. 14:05
 8/11 anonim ***** válasza:
78%
Aranyos, ahogy a 2. és a 3. válaszoló mondják, hogy nekik elég későn, mert nekem 26 évesen. :D Az egyik randink után történt, nagyon jó élmény volt, és a csók pillanatában még nem voltunk együtt, de rá pár másodpercre igen. :D
2023. jún. 10. 14:07
 9/11 anonim ***** válasza:
78%

Aranyos :) hogy van aki szerint a 26 évesen már későn.

Nekem 42 éves sikerült. Mondanom sem kell hogy nem az első randin történt. Jó érzés volt, és a másik fél észre sem vette hogy az volt életem első csókja.

2023. jún. 10. 14:27
 10/11 anonim ***** válasza:
85%

Kedves hogy valaki szerinte 42 évesen későn.. :)

Nekem 63 évese... Csak viccelek :D Na az már tényleg későn volt barátom.

2023. jún. 10. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!