Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, hogy egy 50 körüli házas férfi a gyerekeivel egykorú lányokra gerjed?
20 vagyok.😁
Itt látni, hogy egy kamu válaszra miként ugranak a bolondok.
#24-nem viszont igaza van maximálisan!!!
Nem gaz...egyaltalan nem az.
Az ember osztonos leny. Az allatvilag bizonyitja a legjobban, hogy a fajfenntartas erdekeben az egeszseges egyedek tudnak egeszseges utodokat nemzeni, fuggetlenul a korkulombsegtol, igy azok kozott is kialakul a vonzalom sot szexualis kapcsolat is.
#28 Ne mondja már nekem senki, hogy egy 18béves van olyan szinten, gondolkodik úgy, mint egy 50-es. Ez egyszerűen csak egy jól hanguó hazugság, amit az ilyen f@szik el tudnak adni a fiatal lányoknak neg a környezetüknak, hogy jaj hát ő sokkalnérettebb a koránál.
Én 25 éves nő vagyok, sokak szerint érettebb a koromnál, és ebből egyenesen következik az, hogy ennyi idős emberrel le sem állnék, mert tudom, hogy nagy valószínűséggel nincs minden rendben azzal az emberrel, aki 40-es, 50-esként a 20-as korosztályban keresi a párját. Én se tudok már a 18-20 évesekre sem potenciális szexuális partnerként tekinteni (legyen az akár férfi, akaár nő, biszexuális vagyok), akármennyire is érettnek tartom az adott embert.
Azt már inkább el tudom képzelni, hogy 50-esként valaki egy 20-on éves szintjén van, le van maradva vagy kapuzárási pánikban van,és ezért érzi úgy, hogy ott kell keresgélnie, de ez meg szerintem egy olyan jellemhiba, amin inkább javítania kellene, ahelyett, hogy 20-asokkal ismerkedik.Sehogy se normális ez, hiába tudod megindokolni magadnak meg a környezetednek, hogy az.
george bernard shaw is megmondta, hogy negyven fölött minden férfi gazember.
szóval nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!