Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen egy lelkileg bántalmazó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy lelkileg bántalmazó kapcsolat?

Figyelt kérdés
2023. jún. 10. 10:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nagyon rosszul vagyok de megpróbálom leirni mik vannak.

Pl ugy kezel mintha ő egy felsőbb rendű ember lenne én pedig egy rabszolga körülbelül.

Ő tökéletes én soha semmi nem jó amit csinálok.

Hiaba teszek barmit, kedves vagyok, a kedvében járok vagy bármi állandóan rossz vagyok.

Egyik percben normális velem, utána elkezd torka szakadtabol uvoltozni velem.

2023. jún. 11. 21:59
 12/14 A kérdező kommentje:

Megvonja a szexet tőlem.

Elvarja, hogy könyörögjek neki minden miatt napokig, mintha elvezne, hogy latja a szenvedesem.

Semmi apró kedvesseget nem kapok tőle.

Vágyom egy kis gyengédségre, kedves szavakra, egy ölelésre, de nem kapom meg.

Megtiltja, hogy felhivjam telefonon, ha megis megteszem elkezd uvoltozni, hogy baj van az agyammal, ram vagja a telefont.

2023. jún. 11. 22:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem normális a pasi. Sajnálom. Hagyd ott.
2023. jún. 11. 22:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez már durván kimeríti a lelki bántalmazás fogalmát.
2023. jún. 11. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!