Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy lelkileg bántalmazó kapcsolat?
Ezer modja van a lelki bantalmazasnak:
-verbalis bantalmazas, megalazas, kiabalas
- csenddel veres
- manipulacio,erzelmi zsarolas
- gazlangozas
- elbizonytalanitas onmagadban, onbizalom leepitese
-erzelmi elhanyagolas, erzeketlenseg
Most hirtelen ezek jutottak eszembe. De sok modja van, amivel tonkre lehet tenni a masikat.
Számomra:
- Ha eltávolodik, nem jelentkezik napokra se üzenetre se hívásra.
- Ha nem érdekli mi zavar téged, tovább csinálja.
- Szemedbe hazudik, titkolózik.
Szőőrnyű borzasztó. Egy terror lesz.
És nehezen fogsz szabadulni.
összetörhetsz....
korlátozva leszel...
végső esetben börtön...
Ne akard megtudni😅
Nekem baráti kapcsolatom volt ilyen. Amik nagyon toxikusak voltak:
- Elmentünk valahova, berúgtam, nem csináltam semmit, csak látszott rajtam, hogy kicsit spicces vagyok (táncoltam, vihogtam), minden baja volt, lehordott a sárga földig, hogy én hogy leszégyenítettem. De az nem volt baj, amikor ő az asztalon táncolt és levetkőzött bugyira és melltartóra. Az nem volt gáz.
- Mindenben egyet kellett vele érteni: ha nem, akkor nem szólt hozzám és azt terjesztette, hogy én nem szólok hozzá.
- Amit én csináltam, az semmi nem volt jó. Verset írtam? Leszólta. Új ruhába mentem? Kicikizte. Levágattam a hajam? Beszólt rá.
Most nyilván nem erről szól a kérdés, de nekem egy ilyen "barátnőm" volt, és nagyban segített ez a példa, hogy párkapcsolatban ilyeneket ne tűrjek el, és te se tedd.
Minden rossz amit csinalok..
Teljesen megtilt nekem mindent.
Folyamatosan büntet.
Csenddel ver.
Egyik pillanatban kedves aranyos a masikban uvoltozik és bánt engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!