Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogyha feleségemne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogyha feleségemnek nagyon megváltozott az öltözködési stílusa, és elég gázul öltözködik?

Figyelt kérdés

Régen csinosan, nőiesen, vagy sportosan öltözködött. 2020 óta home officeban van, és egyre öregesebben öltözködik. Nagyon öregíti a szemüveg is, de jól áll neki. Viszont ahogyan öltözködik... Nem akarom leszólni, szeretem, imádom, mindenem, de egyszer-kétszer hitték már őt az anyámnak is.

Nagyon szépen próbáltam neki, finoman közölni, hogy ez nem egy jó irány, de nem vette a lapot. Nem azt várom el, hogy tip-top legyen (sose volt az, ahogy én se), vagy hogy sminkeljen, stb. Hanem hogy normálisan, a korának megfelelően öltözködjön (31 éves)

Mit tegyek? És azt hogyan tegyem úgy, hogy ne bántsam meg?

2023. jún. 9. 21:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%

Csak ne ezeket a bő ruhákat hordja amiket megint divatba hoztak.. nem latni a nok alakjat rendesen.. mint vqlqmi hippik ugy neznek ki.. jo

Feszulos nadrag mindenhova tapadjon .

2023. jún. 10. 09:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"Amikor itt voltak a külföldi haverjaim minden nőt elkezdtek lesni az utcán és azon röhögtek hogy a magyar nők qurvák. Mindegyikkel direkt szemeztek mosolyogtak, azok meg vissza es ezzel szórakoztak hogy 2 masodperces nők semmi tartásuk sincs. Ha hallottad volna miket beszélnek Mo-ról.."

mert a külföldi haverjaid aztán igazi erkölcsi bajnokok ezek alapján. kit érdekel, hogy néhány p.csfej mit gondol? egyébként pont a külföldi turisták szoktak a legbátrabban öltözködni.

2023. jún. 10. 09:38
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
12. Mert ha angolul vagy mas nyelven beszel valaki akkor a magyar nok hajlamosak ra menni egybol.. egyszer lattam egy hajlektalannak kinezo negert.. aki elso ranezesre egy csoves indiannak tunt , gondoltam magamban mit mosolygnak ra a nok meg teszik magukat . Olyan lepukkant csoves kinezete volt mint a vssazos indianoknak, a nok meg mosolyogtak ra meg tettek az agyukat neki, gondolom valami egyetemistak voltak. . Aki meg rendesen fel van oltozve es magyar arra ra sem neznek..
2023. jún. 10. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!