Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó mást becsapni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó mást becsapni, többet egyszerre bolondítani, hazudni?

Figyelt kérdés

Mire jó az, hogy hazudsz a másiknak, félre vezeted, becsapod, ígérgetsz neki, olyanokat mondasz, aminek a negyedét nem gondolod komolyan, de tudod, hogy a másiknak sokat fog jelenteni? Miért jó bolondítani, h.lyére venni a másikat? Főleg hogyha mondjuk nincs is szex belőle?

Milyen érzés az, hogy már előre tudod, hogy nagyot fog koppanni az illető, mert te csak játszadozol vele?

2023. jún. 9. 06:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%

#7: Nem kötelező beléd rúgni senkinek, de neked arra számítanod kell, mert egyszerűen léteznek olyan személyek!

Amúgy meg kit érdekel, hogy ő volt az első aki bókolt? Ne már. Tanuld meg a szavak nem érnek semmit, hogyha a tettek az ellenkezőjéről tanúskodnak!

2023. jún. 9. 10:04
 12/23 A kérdező kommentje:

Engem érdekel, mert engem érint.

Nem egyszerű egy ilyen dolgot elengedni, mint ahogyan azt itt egyesek gondolják. Bizalmat adsz hosszú idő után valakinek, megszereted, elkezdesz kötődni hozzá, erre kiderül, hogy csak egy opció vagy, aki semmit nem jelentett neki, és szemrebbenés nélkül hajít el.

2023. jún. 9. 10:55
 13/23 anonim ***** válasza:

Írta azt itt valaki, hogy felejtsd el egyik napról a másikra?

Azt írtam, hogy figyelj oda kiben bízol meg! Ha jobban odafigyeltél volna a jelekre, akkor most nem estél volna pofára, hiszen elzavarhattad volna te a búsba.

Te a bókok, egy kis testiség miatt elveszítetted az eszed. Nah hát ez a te problémád.

Tessék okulni az esetből. Ne a pasast hibáztasd, hogy hülyére vett, ő arról nem tehet, hogy hagytad magadat hülyére venni. Még egy kicsit se.

2023. jún. 9. 11:54
 14/23 anonim ***** válasza:
Utközben is bárkinek változhat a véleménye, bárki bármikor meg is gondolhatja magát
2023. jún. 9. 12:05
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

szerintem mindig a konkrét esettől függ, több oka lehet

én egy kicsit lódítottam a toxikus exemnek, mert azt hittem majd lenyugszik és én betartok mindent normális keretben, mert féltékeny volt egy női barátomra, aki támogatott, felépített, miután lelépett az exem és sajnos adtam az exemnek még egy esélyt, akkor azt akarta hogy töröljem azt a női barátomat mindenhonnan, akivel amúgy is kevesebbet írtunk mert nem tudta elhinni hogy újra hülyít az exem. Nekem kellett viszont hogy ne teljesen szakítsam meg vele a baráti kapcsolatot, és azért lódítottam az exemnek, mert rájöttem hogy a teljes őszinteségemet csak kihasználja és tönkretesz.

Persze kellett nekem még pár hónap hogy rájöjjek hogy az exemmel soha nem vezethet jó útra az egész, akármit csinálok. Hogy mért maradtam az exemmel annyit együtt? Bolond voltam és amikor készültem szakítani, a hirtelen pozitív árnak behódoltam és és elhittem neki hogy menthető még a kapcsolat.

Ez most nem egy csalásból és stb durva helyzet, de mégis beletartozik ebbe a kategóriába, az az exem viszont sokat ígérgetett és félrevezetett engem, nem tudom hogy megcsalt-e (de gondolom hogy nem)

Nem tudom hogy veled mi történt de szerintem az ilyen súlyosabb helyzeteknél is meg vannak az okok, akkor is ha szerintem sincsenek renbden

2023. jún. 9. 12:13
 16/23 A kérdező kommentje:

És változtat ez a hozzászzólásod bármin is? Nem. Választ kaptam ez által a kérdésre? Nem.

Könnyű utólag okosnak lenni, főleg a más életébe. Nem ez volt a kérdés, kár firtatni. Idáig én is eljutottam, hogyha nem írok neki vissza, vagy jobban hallgatok a megérzéseimre, akkor nem történik ez.

2023. jún. 9. 13:19
 17/23 anonim ***** válasza:

Na de ha tudod a lényeget, akkor miért hibáztazod őt? Ő nem tehet róla, hogy te elhitted az olcsó szöveget, amit nyomatott neked.

Egyébként meg de, van annyi eszem, hogy bizony odafigyelek arra mit tesz, mondogat egy pasas, nem a micsodám és az érzéseim irányítanak, hanem az agyam. Ha egyszer látom, hogy csak beszél, de sehol semmi, akkor ugyan minek tenném ki magam sérülésnek?

Amúgy meg lehet nem játszott veled csak jött más valaki, aki jobban megmozgatta, mint te, esetleg elmúltak az érzései. Miért fogod még mindig rá? Nőjjél fel.

2023. jún. 9. 13:48
 18/23 anonim ***** válasza:
Kérdező ide ne írj ilyen kérdést, mert csak az áldozathibáztatás megy meg a “minek mentél oda” elv, tipikus magyar rosszindulat.
2023. jún. 9. 13:55
 19/23 A kérdező kommentje:
Jól van, osszátok az észt, védjétek, engem meg állítsatok be hülyének. Le lett írva, hogy nem pár hét után lett az, hogy elhittem neki, itt hónapokról van szó. De jó, ti olyan fene nagy okosok vagytok, ti sose csalódtatok semmibe és senkibe. Lehet azért, mert ti vágtok át másokat.
2023. jún. 9. 14:57
 20/23 A kérdező kommentje:
Miért hibáztatom őt?🤣🤣🤣🤣 Mert ő vert át.
2023. jún. 9. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!