Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnak ennyire becsapni az érzelmeim?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem valakivel július végén, majdnem augusztus végéig teljesen odavoltam érte, úgy éreztem teljesen nekem való és imádom, vele akarok élni stb. Aztán nagyon gyorsan kiábrándultam belőle, mostanra gyakorlatilag az összes érzésem elmúlt, ami volt irányába. Tehát nem volt valós. De mégis hogy érezhettem, hogy az?2022. szept. 12. 20:02
1/4 anonim válasza:
Felre ismerted ,meg jo hogy idoben tortent
2/4 anonim válasza:
Talán mert már régóta vágytál egy szerelemre, s szerettél volna benne hinni.
3/4 anonim válasza:
Nekem már többször volt ilyen. Minden gondolatom az aktuális volt és ahogy közelebb kerültünk és megismertem jobban, akkor szépen el is múlt a rajongás, a "szerelem". Mintha nem is lett volna. Ki kell ismerni és változik, ha nem akkor meg csoda dolog lehet belőle ☺️😍
4/4 anonim válasza:
Jobban megismerted es a maz alatt mas volt, mint ami passzolt volna hozzad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!