Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy alkalomra venne, de én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy alkalomra venne, de én szeretnék vele lenni pl szórakozni, lenni valahol, akkor csak annyi a trükk, hogy simán nem fekszem le vele?

Figyelt kérdés

Abból ítélve hogy szinte semmit nem ad bele az ismerkedésbe, kb mizu szint, de ha randikon fáradok, meg azonnal is jönne,(de akkoris én kezdeményezem a randit is), én úgy látom vagy nem is érdeklem netről, vagy nincs benne energia nem strapálja magát, vagy nője van, tehát arra jutottam hogy talán vmi egyalkalmasra bekategorizálhatott, hogy arra jóvagyok.

Csak épp nekem nem egyalkalmasra felesleges lenne mire arra van/lenne másik 10 is ha akarom, nem idegenek elé vetném magam vkinek a netről.

Nekem arra kéne hogy eljárni valahova, szabadidő, akivel jól is érzem magam és akivel van kémia is nyitva az ajtók esetleg többre is.

Tehát csak ennyit kell tennem hogy nem szexelek, de randizok vele? Akkor egy darabig biztos "hülyíthető" lesz és találkozgatunk, elmegyünk helyekre es minden úgy megy, ahogy én akarom.

Van még valami amire ügyeljek?

#hal #sültgalamb #mizusrác
2023. jún. 8. 19:55
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
91%
Hát figyelj, ha jól nézel ki, a legtöbb pasinak ágyasnak kellenél, ha amúgy nem az eszedért szeretnek és inkább ezek vannak többségben, mert a férfiak amúgy se szeretnek nagyon elköteleződni, mert a farkuk hajtja őket, vadásznak ameddig tehetik, már aki olyan. Az nem lesz a végtelenségig privilégium hogy jól nézel ki, ha meg már nem nézel ki jól, még krásra se leszel jó, aztán az élet benyújtja a számlát, hacsak nem leszel szerencsés és nem fogsz magadnak egy jól szituált papucs majmot. De amúgy neked is leáldozóban van a szépséged, ha amúgy nincs egy csöppnyi eszed, csak ezért nem fognak szeretni, tisztelni, aztán ágyő! De lehet húzni a pasik agyát, egy ideig! Láttam én már kiöregedett, mindenki agyát húzó rágós pipiket.
2023. jún. 8. 23:31
 32/32 anonim ***** válasza:
50%
Nincs, ez tök jó stratégia. Hülyítsed csak, az idióta egyalkalmasok ezt érdemlik, színészkedj adj bele apai anyait. Járjatok bulizni, aztán ha ott találsz valakit aki tényleg a te típusod, mond neki hogy ja ez akivel jöttél csak a haverod, meleg és impotens egyszerre.
2023. jún. 9. 01:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!