Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy alkalomra venne, de én szeretnék vele lenni pl szórakozni, lenni valahol, akkor csak annyi a trükk, hogy simán nem fekszem le vele?
Abból ítélve hogy szinte semmit nem ad bele az ismerkedésbe, kb mizu szint, de ha randikon fáradok, meg azonnal is jönne,(de akkoris én kezdeményezem a randit is), én úgy látom vagy nem is érdeklem netről, vagy nincs benne energia nem strapálja magát, vagy nője van, tehát arra jutottam hogy talán vmi egyalkalmasra bekategorizálhatott, hogy arra jóvagyok.
Csak épp nekem nem egyalkalmasra felesleges lenne mire arra van/lenne másik 10 is ha akarom, nem idegenek elé vetném magam vkinek a netről.
Nekem arra kéne hogy eljárni valahova, szabadidő, akivel jól is érzem magam és akivel van kémia is nyitva az ajtók esetleg többre is.
Tehát csak ennyit kell tennem hogy nem szexelek, de randizok vele? Akkor egy darabig biztos "hülyíthető" lesz és találkozgatunk, elmegyünk helyekre es minden úgy megy, ahogy én akarom.
Van még valami amire ügyeljek?
Nem is ismer 11.
Gondolom el van a kisvilágában még. A malomban a komfortzónában.
Sír már olyan utánam aki igy kezdte hogy á csak szex:D
De jót röhögök az ilyeneken.
Ő nem kezdi így. Nem játszotta még ki a lapjait mint a legtöbb faék pasi :D
Valójában ezért ismerkedem még vele csak.
Meg masokkal is, akik nem mennek rá nyíltan a témára, nem sértenek.
Volt már akivel mikor úgy volt hogy majd összefutunk gyors, csak hogy legalább lássuk egymást, arra azt írta gyors menet lesz.
Egyből közöltem, hogy ő dönti el mit akar, nekem semeddig nem tart tiltanom.., tartsa magát ahhoz, amit szeretne.
Szépen át is mentünk nagyon jó kis csevejbe, rengeteg mindent át lehetett vele beszélni normálisan.
De azokkal.ismerkedem inkább akik minimum megütnek egy szintet és minimum nem indítanak olyanokkal vadidegenként, hogy szex.
Aki csak megkérdezte hogy első randin szexelek e, azonnal elköszöntem töle. Makogtam még vmit ugyan, de nem is értette az elköszönésemre is csak egy kérsőjelet kaptam de írtam hogy nem baj ha nem érti, sok sikert.
A faék pasikat valahogy nem birom. Nem tehetek róla:D
Most amúgy csodálkozol rajta, hogy ilyen válaszokat kapsz? (Meg gondolom privátokat is XD)
Mégis miért akarsz szórakozni menni egy pasival? Miért nem mész el tudod, mondjuk egy barátnőddel? Vagy talán nincsenek is barátaid? Ha nem ad bele semmit, akkor az hogyan ismerkedés? Minek írsz egyáltalán neki? Bejön? Arra nem gondoltál, hogy a valóságban nem is jönne benne, hiszen még nem is találkoztatok? Te magad írtad, hogy lenne még másik 10 pasi minek pazarolod erre az egyre az idődet?
Jó mondjuk az utolsó inkább költői kérdés volt.:D
Nem mondott semmi konkrétat. Ilyeneket nem is kérdezek mert nem is érdekel, egy mizusrác ilyen szinteken. Engem nem érdekel mit akar mit nem. Engem az érdekel ami nekem kellene, meg kapom e. (Szabadidő lazítás kémia jó e a társasága, vevő e azokra amikre én, tudom e vele jól érezni am vagy egyáltalán jókat beszélgetni, nagyon sokat fog még "vizsgázni" egyelőre nem tűnik egy nyominak. Ennyit tudok csak. Így neten vonz. Élőben meg ki tudja.)
Ő se tökéletes. Mégis kell. A tökeletes nagyon nem itt kezdődik szerintem, a mizunál:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!