Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy alkalomra venne, de én szeretnék vele lenni pl szórakozni, lenni valahol, akkor csak annyi a trükk, hogy simán nem fekszem le vele?
Abból ítélve hogy szinte semmit nem ad bele az ismerkedésbe, kb mizu szint, de ha randikon fáradok, meg azonnal is jönne,(de akkoris én kezdeményezem a randit is), én úgy látom vagy nem is érdeklem netről, vagy nincs benne energia nem strapálja magát, vagy nője van, tehát arra jutottam hogy talán vmi egyalkalmasra bekategorizálhatott, hogy arra jóvagyok.
Csak épp nekem nem egyalkalmasra felesleges lenne mire arra van/lenne másik 10 is ha akarom, nem idegenek elé vetném magam vkinek a netről.
Nekem arra kéne hogy eljárni valahova, szabadidő, akivel jól is érzem magam és akivel van kémia is nyitva az ajtók esetleg többre is.
Tehát csak ennyit kell tennem hogy nem szexelek, de randizok vele? Akkor egy darabig biztos "hülyíthető" lesz és találkozgatunk, elmegyünk helyekre es minden úgy megy, ahogy én akarom.
Van még valami amire ügyeljek?
T.válaszomban irtam hogy olyannal szeretnék lenni akivel van kémia
De erre megkérdezi egy ilyen 16 -os féle, amit már leírtam.
Szeretném egy férfivel jól érezni magam, aki valahol izgatja is a gondolataimat.
Nem kizárolag szex kéne hanem azért ehhez tudni is.
Akik nyíltan szexre mennek és semmilyen játékuk manipulálásuk nincs egyszerűen elkezdenek taszítani csak hiába akarnám is a szexet, csak lehoznak róla.
Az alkalmis szexre menő pasikkal nem tudok ágyba se menni mert pont ez miatt nemhogy nem izgatnak fel de a maréknyi izgatottságom is elszáll.
Csak szexre van elég olyan akit ismerek is és tudom milyen pasik. Na ahjoz tényleg szint kell és az nagyon magas érzelmek nélkül nálam. És van aki megüti ugyan de mivel csak szexre megy nekem meg tiszta lehozó szex utáni öltözés és szia :D így még ő is csak könyörög és nem haladok vele sem.
De ő már azért rajta is van hogy nyújtania kell vmit. Gerget segíteni akar bármi kell szóljak, mindent elintéz ha nekem kell, majd lehet egyszer kapóra jön valamire. Ő is melegen van csak tartva.
#18: Értem, szóval te ilyeneket nem "kérdezel". XD Viszont akkor arra esetleg nem gondoltál, hogy ha nincsen közös érdek, mivel te ezt akarod, ő meg azt, akkor nem fogtok tovább jutni sima szexnél vagy addig sem? Vagy urambocsá kapcsolat lesz belőle mégis valami csoda folytán, akkor teljesen egyoldalú lesz a dolog? Itt nem az a kérdés, hogy ki tökéletes, meg ki nem, ki nyomi és ki nem.
Abba inkább nagyon bele sem megyek, amikor arról írsz, hogy így neten "vonz". A nulla erőfeszítés? Az a néhány kép amit láttál róla?
"én kezdeményezem a randit is"
Várd meg, hogy ő keressen, és ő kérjen randit.
24# De minek gondolkozzak rajta? Egy mizusrác csak!:D
Nem agyalok terveken jövőn!:D
szerintem nem én akarnám őt használni, hanem fordítva 23.
Ő ugy csinálja mintha hozzám alkalmazkodna. Ő nekem bármikor azonnal jön ha én kérem.
Tehát rám is van rakva ez a szerep, hogy nekem kell a randit indítványozni. Ő igenembert játszik csak egyelőre, ugyanakkor azt teszi bele mintha akarná, azzal, hogy azonnal "ugrik". Így mégcsak azt sem mondhatom hogy én pörgök csak körülötte, én akaszkodok rá.
Már érdekesebb is, mint a faékek.
#27: Nem tudom észre vetted-e - valószínű rajtad kívül ez mindenkinek egyértelmű és sok válaszban utaltak is rá - de a trükk itt az, hogy jól nézel ki, tehát ha odáig van érted a srác és nem viselkedik férfiként (beszélgetést kezdeményez, elhív randira, tisztázza egyből mit akar és abból nem enged) akkor valóban megkapod amit akarsz.
Azért nem ad neked direkt választ itt kb senki, mert felfoghatatlan, hogy miért nem gondolsz egy kicsit is jobban bele a dolgokba (tudod "kérdezni").
Véleményem szerint egy nő 16-32 éves kora között a legkapósabb, most nem tudom hány éves vagy, de gondolom te sem fogsz örökké fiatal maradni, de valamiért mégis úgy viselkedsz. Lehet ez most nagy spoiler lesz neked, de nem fog egész életedben férfiak tömegei rendelkezésedre állni, mint ahogy jelen pillanatban az a srác akivel "ismerkedsz". Max abból a színvonalból, amelyet te is szemmel láthatóan lenézel.
Most ha például gondolsz egyet és azt mondod gyereket szeretnék vagy házasodnák stb, akkor szerinted ez a hozzáállás milyen eredményre fog vezetni? Vagy arra számítasz, hogy valaki/valakik majd eltart/eltartanak életed végéig? Annak ellenére, hogy nem csak nem érted meg a másik nemet, hanem még csak nem is akarod megérteni? Szerinted így minden gond nélkül lesz normális kapcsolatod egy jól szituált pasival? Az is beszédes, hogy nem válaszoltál arra, amikor azt kérdeztem, hogy miért nem mész el a barátnőiddel szórakozni a szóban forgó pali helyett például.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!