Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan jön ez a hülyeség, hogy minden nő aranyásó, aki nem szeret túrázni meg azt, ha végigrángatják a fél városon/erdőn?
Most komolyan, ha egy ismerősömmel találkozom, akkor is van bennem annyi, hogy megkérdezzem, ő mit szeretne, neki mi a komfortos és jobbára beüljünk valahova, ahol lehet nyugiban beszélgetni. Miért kell ekkora ügyet csinálni abból, hogy valakit meghívsz egy valamire és nem túráztatod (szó szerint)?
Mit mond az neked el valakinek a hozzáállásáról, ha a szabadidejében, amit veled tölt, valami fizikailag pihentetőre vágyik inkább, nem arra, hogy szivassák a napon?
15
Én nem minősítelek. Eltérő emberek léteznek, eltérő felfogással és életstílussal. Keress olyan nőt, akinek hasonló a felfogása.
Engem pl. rohadt mód irritálna, amit leírtál. Pedig nem vagyok sem aranyásó, sem felszínes, sem unalmas, sem lelketlen, sem kényes, sem p_icsa. Egyszerűen csak szeretem a minőségi kávét, élelmiszert, és ha most randiznék, szeretném, ha megadnánk a módját (remélem, sose leszek már szingli és marad a feltételes mód). Még fizetném is a sajátom, nehogy valami csíra kitalálja, hogy fel akarok kapaszkodni, meg potyázni akarok, de biztos nem fogok dohányboltos kávét inni.
En sem mennek kirandulni az elso randik alkalmaval, mert nem szeretnem sem a hirekben vegezni, illetve egy tok kellemetlen, nyogvenyelos programnak sem tennem ki magam. Sunshinedoll tokeletesen megfogalmazta: erdobe majd akkor, amikor mar egyutt vagyunk es jol erezzuk magunkat egymas tarsasagaban.
Ez a golddigerezes meg egyebkent tok jo, hogy ilyen hamar a felszinre jon, kerdezo. Legalabb rogton kiderul, hogy kuka a pasi.
"Mért van az ha én egy parkban szeretnék a csajjal pár sört vagy valami mas fajta meginni akkor soher és csoró vagyok meg gáz? Miért van az ha nem 1500 forintos kavera hivom meg egy meno bisztroban ha nem egy dohanyboltos kavera vagy peksegesbol akkor megint csak sajnálom a pénzt ? Miért van az ha nem költök egyből egy nőre 10 ezret az első találkozon akkor egy senki vagyok? Érdekes dolgok ezek."
Ne mar, most komolyan? Es aztan meg masszon be a bokrok koze pisilni, vagy mi? Biztosan nem mennek randira ilyen ferfival. Szoval olcson is akarod meguszni, raadasul rogton alkoholizassal kezdenel. Igazi fonyeremeny vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!