Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van értéke? Érdemes vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értéke? Érdemes vele bármit elkezdeni?

Figyelt kérdés

Egy igen dekoratív végzős egyetemista lány, aki szemrebbenés nélkül hazudik, még a családjának is, semmi felelőségtudata nincs, képmutató, önelégült, egoista, meg tud változni valaha? Ígéretet már tett rá, de csupán pár hónapig tartott. Kezdődött minden előröl.

Érdemes időt heccelni rá?

Képvisel valami értéket a külvilágnak, vagy le fognak nézni, ha összejövök vele?

2023. jún. 8. 17:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
*felelősség két S, nem két L, na én se vagyok topon :D
2023. jún. 8. 18:07
 12/20 A kérdező kommentje:
Csak tudnám hányas számú versenyző ismert magára?😁
2023. jún. 8. 18:40
 13/20 anonim ***** válasza:

"#1

Nyelvtan tanár vagy?"

Nem, csak igényes, ami te nem vagy.

2023. jún. 8. 18:54
 14/20 A kérdező kommentje:

Ne ítélj előre.

Lehet nem véletlen, hogy rejlik egy-két laikusnak nem szembetűnő hiba.

Aki érintett a témában, az beleköt, mert kínos neki még olvasni is a történetről.

Láthatod, megtörtént. Már csak az a kérdés ki a hunyó.

Ilyenek az emberek.

2023. jún. 8. 19:10
 15/20 anonim ***** válasza:

Én csak simán nyelvtannáci vagyok, a sztorid tök érdektelen. Áll a pöcsöd egy szexi nőre, aki szar ember... micsoda eredeti sztori.

Feccöl, heccel, nem ciki összekeverni - ez az utólagos magyarázkodás gáz nagyon.

2023. jún. 8. 19:14
 16/20 A kérdező kommentje:

Neked gáz, nekem bizonyosság. 😁

2023. jún. 8. 19:30
 17/20 anonim ***** válasza:
Bizonyosság, hogy nem ismered a magyar nyelvet. 👌🏻
2023. jún. 8. 19:31
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszi. Meg vagy.

2023. jún. 8. 19:48
 19/20 anonim ***** válasza:

Jó kérdés... szóval a változáshoz kellene egy erős motiváció is.

Mi motiválná őt a változásra?

Tehát gondolj csak bele: fiatal, gyönyörű nő!! Ez már rögtön félsiker minden területen. Bárhova felveszik, mert tetszik a főnöknek 😃 bárkit megszerezhet párjának, mert a külseje minden hibáját kompenzálja.

Szóval honnan jönne egy trauma, vagy valami, ami motiválná ut a változásra, ha minden nap csak megerősítések fogják érni őt az előnyös külseje miatt?

Szóval nem fog ő változni semmit még jóideig.

Őhmmm.. nem teljesen értem a kérdést sem amúgy. Szóval te ismerkednél vele, ugye? Felteszem bejössz neki. Nyilván nehéz lesz vele még akkor is, de koncentrálj az előnyeire. Lehet kicsit kibírhatatlan, de biztosan nem fogsz unatkozni mellette. Izgalmas lesz, mindig valami újat ismerhetsz meg általa, vagy kalandokba kever téged is.

Ezzel a külvilág számára mutatott képpel pedig ne foglalkozz. Amíg ilyenen jár az agyad, addig az nem lesz komoly kapcsolat. Hessegesd el a családod véleményét, és kész. Ha te vele érzed jól magad, akkor csináld!

2023. jún. 9. 00:15
 20/20 anonim ***** válasza:

Laikusnak nevezik azt a személyt, aki valamely tudományban vagy szakmában járatlan, ahhoz nem ért.

A nyelvtan se nem tudomány, se nem szakma, nincs olyan, hogy valaki ért hozzá, vagy nem ért. Olyan van, hogy általános iskolában bejárt órákra, vagy nem.

Könyörgöm, ne használj már olyan szavakat, amiknek nem érted vagy nem tudod a jelentését.

2023. jún. 9. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!