Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, akiknek futár a párjuk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akiknek futár a párjuk?

Figyelt kérdés

Titeket nem zavar? Mármint annyi kommentet olvasok, hogy lányok olvadnak a GLS futártól, itt is sok kérdés van, hogy kéne felszíni vagy behívni.

Párom futár, es engem ez kezd zavarni. Oké nem adott féltékenységre okot, de olyan volt, hogy pl.vevő bejelölte mondta is, hogy őt nem érdekli vissza sem igazolja, ha akarom vissza igazolja, hogy lássam neki mindegy. De annyi sztorit hallottam már, hogy milyen módon akarnak "jattolni " stb és bosszant ...ezt inkább ilyen kibeszélésnek szánom ezt a kérdést, jól esne .

2023. jún. 5. 20:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha a hűség a lehetőség hiányán alapszik, akkor az nem igazi, választott hűség. Miért nem bízol a párodban?
2023. jún. 6. 15:22
 12/14 anonim ***** válasza:
10-es Ha otthoni ruhában lát, az neked miért kellemetlen szituáció, ha te mindig felette állsz intellektuálisan, képzettségben és anyagilag?
2023. jún. 7. 19:51
 13/14 anonim ***** válasza:

12.

Ne keress logikát egy pszichopata ember gondolkodásában, mindig ahhoz idomul a mondandó, ami épp a legmenőbbnek hangzik. "Há' én lenézem a futárokat, mer' jobb vagyok náluk". "De azé már ne lássanak má emberi ruhába, csak amit én jóváhagyok az untermensch futároknak!"

2023. jún. 7. 20:36
 14/14 anonim válasza:

10-es vagyok: hát ti nagyon viccesek vagytok!:)) Én csak próbáltam megnyugtatni a kérdezőt, hogy nem egy perspektíva a legtöbb nőnek egy futár, hogy emiatt féltékeny legyen. Ezzel nem nézek le senkit, de ezek tények. Ha egy milliomos,jóképű diplomás nőgyógyász, vagy bankigazgató lenne a pasija, akkor jobban félhetne :D

Üdv,a pszichopata

2023. jún. 7. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!