Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek át akar verni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek át akar verni?

Figyelt kérdés

3 hete ismerkedtem meg egy lánnyal, már volt vele 1-2 randim. Tegnap sétáltunk és megemlítette, hogy elég rossz anyagi helyzetben vannak és megkérdezte, hogy nem-e tudnám őket kisegíteni.

Szerencsére nekem nincsenek pénzügyi problémáim, de mit gondoltok? Mind a ketten egyetemisták vagyunk.

2023. jún. 4. 18:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Van rá esély, hogy le akar húzni, igen.
2023. jún. 4. 19:12
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Ne legyél ostoba, csak szex után fizess neki, hogy neked is megérje!
2023. jún. 4. 19:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Idegennek tuti nem adnék egy forintot se
2023. jún. 4. 19:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én meg a helyedben mondanám neki kapsz alkalmi vagy havi X ftot de akkor használod . Azt akkor egy tiszta üzlet. Csak úgy be adj neki.

Palira vesz. Sok nő erre játszik. Nálam is sokan jelentkeznek. Feljönne vidékről utaljak pénzt utazásra, meg ilyenek. Sose szabad. Mondtam személyesen talizunk és aztán fizetek. Akar előre is. De utalás sosem

2023. jún. 4. 19:26
 5/9 anonim ***** válasza:

4.

"de az útiköltségemet még ki kell fizetned, more"

https://www.youtube.com/watch?v=z9FhBnbgYm8&t=592s

2023. jún. 4. 19:32
 6/9 A kérdező kommentje:
😅😅😅
2023. jún. 4. 19:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. At fog verni.
2023. jún. 4. 21:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehúzós az biztos. Ha amúgy bejön, akkor ajánld fel neki, hogy ha lefekszik veled, adsz pénzt. Akkor legyen ilyen üzlet. Komoly párkapcsolatot viszont ne tervezz vele
2023. jún. 4. 21:14
 9/9 anonim ***** válasza:
8as ugyan ezt tenném én is.
2023. jún. 4. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!