Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy lehetnek később érzelmek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy lehetnek később érzelmek, hogy nem igazán tetszik a másik és nem kívánom annyira?

Figyelt kérdés
2023. jún. 4. 12:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szerintem is, raadasul ez a masik szamara is megalazo. Add meg neki is az eselyt, hogy talaljon valalit, aki ertekeli.
2023. jún. 4. 22:54
 22/24 anonim ***** válasza:

Sztem több milliárd ember volt már olyan kapcsolatban ahol a másik fél kifejezetten taszító volt, vagy akar mindkettő… és mégis együtt voltak, lett gyerekük

Mert nekem ne mondjatok hogy pl egy kedves ferihez lehet vonzódni

2023. jún. 5. 00:08
 23/24 anonim ***** válasza:

11 ha 200 évig élnék sem tudnék ilyenbe belemenni

Ha nem érzek az első percben égető vágyat egy férfi iránt, egyszerűen belehalnék ha hozzam érne

De az emberek 95 százaléka olyan mint te és max a maradék 5 olyan mint én

2023. jún. 5. 00:12
 24/24 anonim ***** válasza:
22-nyilvan lehet vonzodni kedves ferfihez, ha mellette vonzo is. A kedvesseg nem kizaro ok, de nem eleg a vonzalomhoz. En nem tudok taszito emberrel kapcsolatban lenni. Az olyan, mintha megeroszakolnam magam. Azt meg minek?
2023. jún. 5. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!