Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy lehetnek később érzelmek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy lehetnek később érzelmek, hogy nem igazán tetszik a másik és nem kívánom annyira?

Figyelt kérdés
2023. jún. 4. 12:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%
Magamból indulok ki. Sem az exem, sem a jelenlegi párom nem tetszett. Elkezdtem őket szeretni, és észre vettem ez által a külső erényeiket is. Azóta a párom a legjobb pasi számomra. És imádom. És a szex jobb évek után, mint az elején volt.
2023. jún. 4. 13:29
 12/24 anonim ***** válasza:
71%
A feleségem ugyanilyen! Az a baj hogy még 20 év után is ezen gondolkozik...
2023. jún. 4. 13:43
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Huhh, ez nagyon fura nekem. En nem tudok olyannal maradni, akihez nem vonzodom.
2023. jún. 4. 17:28
 14/24 anonim ***** válasza:
55%
13. Vannak olyan dolgok amik felülírják ezt.
2023. jún. 4. 17:40
 15/24 anonim ***** válasza:
14-pl?
2023. jún. 4. 17:45
 16/24 anonim ***** válasza:
Kényelmes élet, kiszámítható férj, segítőkész férj. Ezek olyan dolgok amik jól jönnek a hosszútávú házasságban, de egyben halálosan unalmassá teszik a férfit. Sok nő ilyenekkel vannak együtt, legalább is én sok ilyet látok magam körül. Aztán eljátsszák a szuper házasságot, de valójában a nőknek unalmas, a férjnek meg frusztráló. A kényelmet és a biztonságot a feleségek nem adják fel, a férjek meg eléggé frusztráltak ahhoz hogy elég önbizalmuk legyen válni vagy szeretőt keresni.
2023. jún. 4. 18:42
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
En ezt ertem, de az agyban nem lesz gusztusom valakihez azert, mert megbizhato. En nem tudok ezen tullepni,sajnos.
2023. jún. 4. 18:49
 18/24 anonim ***** válasza:
Meg lehet szokni, mindennek ára van. Gusztusod nem kell hogy legyen, mert idővel leszoktatod a szexről, tehát szexelni nem kell vele.
2023. jún. 4. 19:03
 19/24 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy csókolózás után örömmel fogat mostam, nem esett jól. Hogy képesek az emberek lejjebb adni az igényüket én nem értem. Inkább küzdök tovább, hogy legyen egy olyan partnerem akit kívánok.
2023. jún. 4. 20:41
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Leírás alapján nem érdemes tovább erőltetni és jól teszed, hogy inkább másik nőt keresel
2023. jún. 4. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!