Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy bántalmazó kapcsolatot miért akarják, hogy újra kezdjek?
Igazából már ex kapcsolat de a szüleim védik az exem.
Röviden már az elején a szüleim hoztak össze vele és ahogy 18 éves lettem hozzá is mentem, sokáig szenvedtem miatta lelki, testi terrorban tartott és amint tudtam eljöttem tőle. Állítólag sokat változott és a végére tényleg máshogy viselkedett velem is de a sok bántalmazást én sosem bocsátom meg neki és nem is hiszem ezen a téren teljesen megváltozott volna. Három éve nem vagyunk együtt már de a szüleim elkezdtek találkozgatni vele, mondván jó ember lett stb...
Úgy érzem a családom semmibe veszi az érzéseim tudják, hogy bántalmazott azt is, hogy szexuálisan is mégis azt gondolják megérdemel egy esélyt. Szerintem meg nem, azon gondolkodom ha ez tovább folytatódik megszakítom a szüleimmel a kapcsolatot. Mit tehetnék, hogy az exem eltűnjön végre? Vagy tényleg jobb ha nem foglalkozom ezentúl a családommal? Sajnos azt hittem jobbra fordult a szüleimmel a kapcsolatom de ezek szerint mégsem hisz őt védik...
Elég gyorsan megoldanék egy bántalmazó kapcsolatot ha a lányomról lenne szó. Mindenki fantáziájára bízom! ;)
Felőlem lehetne 2X akkora mint én, nagydarab, K1 bajnok, lehetne a maffia tagja. Teljesen mindegy.
13
Mióta elváltam még beszélni sem beszéltem az exemmel és nem is fogok. Szüleimmel is megszakítom a kapcsolatot ha tovább pártolják ezt az embert.
Nem akarok véleményt mondani a szüleidről, de nekem azok nem szülők, akik rosszat akarnaka gyereküknek. Márpedig arra ösztökélni valakit, hogy menjen vissza oda, ahol bántalmazzák, az nettó rosszakarat.
Egyébként meg: a saját életet éld, és ne a szüleidét. Én a helyedben a minimálisra csökkenteném velük a kapcsolattartást. Aki azt akarja, hogy szenvedjek, arra nem tudnék szülőként tekinteni.
18
Nem is kell, nem kért senki arra, hogy ítélkezz.
Igen csak az én oldalamról látod a dolgokat de soha nincs mentség arra, hogy bántsd a másikat, nincs az az ok amiért erőszakkal kell büntetned a másikat akkor sem ha rossz egy kapcsolat...
Egyébként sajnos el kellett költöznöm onnan ahol éltem, szüleimmel sem beszélek már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!