Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy bántalmazó kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy bántalmazó kapcsolatot miért akarják, hogy újra kezdjek?

Figyelt kérdés

Igazából már ex kapcsolat de a szüleim védik az exem.

Röviden már az elején a szüleim hoztak össze vele és ahogy 18 éves lettem hozzá is mentem, sokáig szenvedtem miatta lelki, testi terrorban tartott és amint tudtam eljöttem tőle. Állítólag sokat változott és a végére tényleg máshogy viselkedett velem is de a sok bántalmazást én sosem bocsátom meg neki és nem is hiszem ezen a téren teljesen megváltozott volna. Három éve nem vagyunk együtt már de a szüleim elkezdtek találkozgatni vele, mondván jó ember lett stb...

Úgy érzem a családom semmibe veszi az érzéseim tudják, hogy bántalmazott azt is, hogy szexuálisan is mégis azt gondolják megérdemel egy esélyt. Szerintem meg nem, azon gondolkodom ha ez tovább folytatódik megszakítom a szüleimmel a kapcsolatot. Mit tehetnék, hogy az exem eltűnjön végre? Vagy tényleg jobb ha nem foglalkozom ezentúl a családommal? Sajnos azt hittem jobbra fordult a szüleimmel a kapcsolatom de ezek szerint mégsem hisz őt védik...

2023. jún. 4. 10:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%
Mondd meg a szüleidnek, hogy a részedről vége a kapcsolatnak, és mivel nem szeretnéd, ha ezentúl tudna a dolgaidról bármit is, így nem mész hozzájuk addig, ameddig az exed tartja velük a kapcsolatot.
2023. jún. 4. 11:37
 12/19 anonim ***** válasza:
81%

Elég gyorsan megoldanék egy bántalmazó kapcsolatot ha a lányomról lenne szó. Mindenki fantáziájára bízom! ;)

Felőlem lehetne 2X akkora mint én, nagydarab, K1 bajnok, lehetne a maffia tagja. Teljesen mindegy.

2023. jún. 4. 11:39
 13/19 anonim ***** válasza:
86%
Szüleid is hibásak, mert nekik a te érdekeidet kéne nézniük, és nekik kéne a leginkább megértőnek lenni, miért nem akarsz egy bántalmazóval lenni. Exeddel semmilyen kapcsolatot ne tarts fenn, szüleiddel pedig ideiglenesen szakítsd meg a kapcsolatot, velük viszont legyél őszinte, tehát tudják miért szakítod meg velük a kapcsolatot. Remélhetőleg észhez térnek
2023. jún. 4. 12:20
 14/19 A kérdező kommentje:

13

Mióta elváltam még beszélni sem beszéltem az exemmel és nem is fogok. Szüleimmel is megszakítom a kapcsolatot ha tovább pártolják ezt az embert.

2023. jún. 4. 12:22
 15/19 anonim ***** válasza:
71%

Nem akarok véleményt mondani a szüleidről, de nekem azok nem szülők, akik rosszat akarnaka gyereküknek. Márpedig arra ösztökélni valakit, hogy menjen vissza oda, ahol bántalmazzák, az nettó rosszakarat.

Egyébként meg: a saját életet éld, és ne a szüleidét. Én a helyedben a minimálisra csökkenteném velük a kapcsolattartást. Aki azt akarja, hogy szenvedjek, arra nem tudnék szülőként tekinteni.

2023. jún. 5. 14:26
 16/19 anonim ***** válasza:
68%
Az exed a szüleidet használja fel, hogy manipuláljon. Kutyából nem lesz szalonna! Amíg vissza akarnak küldeni az exedhez, ne beszélj velük! Beszélgessenek az exeddel, ha mar ilyen remek ember lett belőle. Vagy fogadják örökbe, csak téged hagyjanak békén!
2023. jún. 8. 19:19
 17/19 NTBS ***** válasza:
Szakítás meg velük a kapcsolatot.
2023. jún. 19. 06:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Én nem ítélkezem, főleg ha csak az egyik fél oldalát látom.
2023. jún. 19. 16:30
 19/19 A kérdező kommentje:

18

Nem is kell, nem kért senki arra, hogy ítélkezz.

Igen csak az én oldalamról látod a dolgokat de soha nincs mentség arra, hogy bántsd a másikat, nincs az az ok amiért erőszakkal kell büntetned a másikat akkor sem ha rossz egy kapcsolat...

Egyébként sajnos el kellett költöznöm onnan ahol éltem, szüleimmel sem beszélek már.

2023. jún. 19. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!