Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex hatása a jelenre?

Figyelt kérdés

Októberben lett vége egy közel 3 éves kapcsolatomnak, sok szenvedés után. Utána se a hiánya, vagy ép ki mit gondol bántott, hanem, hogy többszöri beszélgetések után se javultak a dolgok, na, de nem is ez a lényeg. Sokszor meg kellett magyaráznom dolgokat mert hajlamos volt bedurcizni, tudom gyerekes, éretlen viselkedés, valahogy utána zsigerből csináltam ezt, mert mi lesz ha...

Szakítás után ugye eltelt pár hónap, normálisan szakítottunk, ismerősök maradtunk fb-n. Viszont ha ki rakok valamit a történetembe amit rendszeresen megnéz, ha valami olyat pl egy programozás alatt készült fotót, akkor gondolatban már átfut az agyamon, hogy mit mondana, kérdezne, én meg gondolatban "megmagyarázom".

Ez mitől lehet? Hogy lehet ezt kizárni?

2023. jún. 3. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy tudsz ettől az érzéstől megszabadulni szerintem,ha jön valaki, aki felülírja benned a múltat!...
2023. jún. 3. 18:54
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Nem biztos, hogy helyes, hogy ismerősök maradtatok. Ha nem lennétek azok, nem látná ezeket a képeket, te meg nem agyalnál miatta.
2023. jún. 3. 18:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben vagy letiltanám, vagy nem raknék ki képeket, történeteket. Neked sem jó, hogy rá gondolsz, neki sem, hogy téged lát. Szóval, ha csak nem élvezed az egészet valahol, akkor nincs értelme.
2023. jún. 3. 19:28
 4/4 anonim ***** válasza:
77%

Ha jól tudom be tudod állítani ki láthatja a történetedet.

Vagy ne rakj ki semmit, nem muszáj.

2023. jún. 4. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!