Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kellene egy ilyen nő párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellene egy ilyen nő párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

33 éves, gyermektelen, nem volt házas

nagyon vékony, xxs a mérete, 40kg, 160cm, alacsony és ropi, úgy néz ki, mintha 20 éves lányka lenne

saját lakás, saját autó, jó munkája van, tehát nem golddigger, nem számít neki más pénze (hogy van-e vagy sincs)

nem cigizik, nem drogozik

nincsennek barátnői, mert nagyon zárkózott, nem szereti az embereket, nagyon nem bízik senkiben, de még a banki tanácsadóban sem.. értsd: senkiben!

értelmes, tanult, tanul is (neki ez a hobbija)

2023. jún. 2. 22:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
57%
Szörnyen alultáplált vagy, gondolom melled sincs.
2023. jún. 3. 06:26
 12/30 anonim ***** válasza:
42%

Csinos,noies vagy. Nem egy elhizott balna.

Tanult. Megfontolt.

Mindenkeppen ertekes no vagy parkapcsolathoz.

2023. jún. 3. 06:31
 13/30 anonim ***** válasza:
42%

Ennyiből nem fogom eldönteni, hogy párkapcsolatra kell-e. Esélyt adnék neki, azaz nem feltétlen utasítanám el, de sok másik tényező hiányzik ahhoz, hogy eldöntsem, hogy párkapcsolatra is megfelelő társ lenne.

Leírtad a külső tulajdonságait, de mint mások írták, nem írtál semmit az arcáról. Egy dolog leírás alapján fatnáziálni, de csak a találkozás után tudnám felmérni, hogy valóban meg van e a mozgalom.

A negatív tulajdonságairól nem is írtál, pedig a kockázatokat is fel kell mérni egy párkapcsolathoz. Ezt csak pár randi után lehet kisebb mértékben felmérni.

Aztán a szexet meg se említettem. Ott se mindegy, hogy ugyanazt szeretjük e, vagy sem. Exem pl nem szerette a kutyapózt (alig érzett valamit állítása szerint), nekem viszont a kedvenceim közt van, de ritkán csináltuk úgy. Több évig jó kapcsolatunk volt, viszont miután szakított velem rájöttem, hogy nem illettünk össze e téren e miatt sem.

2023. jún. 3. 06:56
 14/30 anonim ***** válasza:
33%
8# vagyok: miért kellett lepontozni? Pont ugyanilyen vagyok külalakra én is: magas, extravékony.
2023. jún. 3. 07:25
 15/30 anonim ***** válasza:
41%
Miért a kérdés Kerdező!Gondolom te is tudod, hogy a legdivatosabb ,legmenőbb nőtipus vagy. Nagyjából 10 férfiból 9 ilyen nővel szeretne villogni. Az a kis % akinek meg nem ez jön be ,nekik a fele meri ezt vállalni a kollégák, barátok előtt.
2023. jún. 3. 07:42
 16/30 A kérdező kommentje:

arcra úgy néz ki, mint Serfőző Krisztina - Szabó Erika kombó

egyáltalán nem mondanám a mostanában divatos mini orrú, kerek arcú ideálnak, de vállalhatatlanul csúnyának sem

2023. jún. 3. 09:05
 17/30 A kérdező kommentje:

na igen, ezt nem is értem miért írtam

inkább úgy kellett volna, hogy nem bízik senkiben sem, még a saját édesanyában/édesapjában sem, senkiben, minden jó szándékú közeledést megkérdőjelez, a rosszat sejti benne

2023. jún. 3. 09:09
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán. Sosem jó jel a szembenen ha valakinek nincsenek barátai. Nyilván nem véletlen. Fenének sem lenne kedve egy sérült lelkű nővel bajlódni. Meg sovány is az ízlésemnek, 40 kiló az nem húsz éves lányka, max Etiópiában.

A banki tanácsadókban meg senki nem bízik, nem értem miért pont ők lettek kiemelve.

2023. jún. 3. 10:33
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem. És azért nem, mert zárkózott és nem szereti a társaságot.

Ez nálam kizáró ok. Én szeretek emberek között lenni és szórakozni velük

2023. jún. 3. 11:20
 20/30 anonim válasza:
0%
A leírtak alapján wife material.
2023. jún. 3. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!