Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hitte azt, hogy újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hitte azt, hogy újra akarnám vele kezdeni, holott megmondtam hogy már nem akarok vele párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Az exemmel pár hónapja szakítottunk, 1.5 éves párkapcsolat után. Közös megegyezéssel, egyikünkben sem volt harag. Annak ellenére sem, hogy engem többször megbántott, de túlléptem a sérelmeken amiket okozott, feldolgoztam őket, semmilyen negatív érzés nincs bennem iránta. A párkapcsolat nem működött, férf-női viszonyban. Emberileg viszont fontos számomra, mert jókat beszélgettünk, csak férfiként-nőként nem voltunk összeillőek. Lényeg, hogy bocsánatot kért a viselkedései miatt, és mondtam hogy nincs bennem harag iránta, és mivel már nem látom benne a szerelmem, azaz nem tekintek rá társamként, emiatt részemről lehetünk barátok, és hozzátettem, nyomatékosítottam hogy a barátaimmal nem szexelek. Tehát nehogy a barátkozásomat annak gondolja, hogy vissza akarom kapni,hogy még mindig kell nekem szerelmi társként. Azt mondta köszöni hogy ezt mondom, de szerinte én még mindig rajongok érte, odavagyok érte, és emiatt ő nem akar velem barátkozni. Nem értettem, hiszen nyomatékosítottam hogy ez nincs így. Ennek ellenére miért hitte mégis azt, hogy még mindig szerelmes vagyok belé, és hogy újra akarom kezdeni? Ti értitek?
2023. jún. 2. 22:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egó beszélt belőle, félreértés történt, vagy adtál neki olyan jeleket.
2023. jún. 2. 23:01
 2/10 A kérdező kommentje:

Semmilyen férfi-női jelet nem adtam neki! Ellenkezőleg! Megmobdtam neki azt amit fentebb is irtam.

Arra viszont nem gondoltam amit válaszoltál, hogy az egója beszélt belőle. Na ebben lehet hogy van valami.

2023. jún. 2. 23:05
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Annyira nem értem, a szakítás utáni "legyünk barátok" dolgot. Csak a baj van belole. Neked is mert ha már annyira nem érdekelt volna ez az egész. Akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést. És a masiknak is mert még érez irántad valamit és ha még tartjátok a kapcsolatot akkor ez fog menni még egy jó ideig
2023. jún. 2. 23:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Pont hogy 6 hónapig nem is beszéltünk! Es attól hogy párkapcsolatban nem voltunk egymáshoz illőek, attól még emberileg vannak olyan tulajdonságai a másiknak, amik kimagaslóak. Akkor is, ha a parkapcsolat kudarcba fulladt.
2023. jún. 2. 23:18
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Hát akkor szenvedjetek még egy évig..
2023. jún. 2. 23:50
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
Jesszus nem mindegy? Vége van ő nem akar barátkozni pont. Nem számít a miértje nem számít mit hisz. Vége van felejtsd már el.
2023. jún. 3. 02:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Ahogy a taták vagy trogerek is nyomulnak olyanokra akikhez közük nem lenne. Szép intelligens nokre.
2023. jún. 3. 08:52
 8/10 anonim ***** válasza:
61%

Nekem pedig pont az jön le, hogy nem bánnád ha helyrejönne a dolog mégis (kulonben szerintem nem foglalkoznál vele annyira, hogy kérdést tegyel fel erről), de közben zavar az egója, hogy azt hiszi még rajongasz érte.

Tisztazd le magadban mit szeretnél, mielőtt benne keresnéd a hibát.

2023. jún. 3. 10:36
 9/10 A kérdező kommentje:
Mit nem lehet erteni azon amit írtam? Szerintetek szakítás után a barátkozás az kötelezően újrakezdési probálkozást jelent? Eleggé korlátolt a gondolkodasotok.
2023. jún. 3. 12:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem korlátolt...csak mi fel bírjuk fogni hogy ő nem akarja te meg nem tudod ezt elfogadni. Nem kell bizonygatni senkinek semmit hogy te mit érzel egyszerűen csak fogadd el hogy ő nem akar barátkozni és kész.
2023. jún. 3. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!