Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy változtassak azon, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy változtassak azon, hogy ez a gondolat ne legyen mindig a fejemben?

Figyelt kérdés

A barátnőmet 2021 nyarán ismertem meg, de akkor még nem mint a leendő barátnőmet.

A legjobb barátomba volt szerelmes, így csatlakozott a társaságunkhoz.

Tetszett, de nekem ez a túl jó csaj kategória volt, meg hát a barátom hozta a társaságba, semmi extrém gondolat nem merült fel bennem vele kapcsolatosan.

Fültanúja voltam annak is ahogy a barátommal éjszaka egymásnak esnek.

Aztán a barátom 1-2 alkalom után mondta neki, hogy nem lehet köztük több, és akkor nem is jött egy fél évig velünk. (ez a barátom egyébként a jó képű, mindenki szerelme kaliberű srác)

A barátnőm az egyik lánnyal a társaságból jóba lett, és egyszer eljött vele is, aztán úgy újra elkezdett eljárni velünk, és akkor 2022 elején így kerültünk közel egymáshoz.

A barátom azt mondta, hogy őt nem érdekli ha én vele vagyok, sem az ha lefekszek vele, sem az ha esetleg összejövünk. (mindenféle irónia és hasolnó nélkül mondta)

Valószínűleg őszinte is volt, mert amióta együtt vagyok a barátnőmmel a legjobb barátommal is ugyan olyan jó a viszonyom.

Így valamivel több mint 1 év után is azt mondom hogy egy nagyon rendes lány, soha nem volt még ennyire teljes, és kerek kapcsolatom, pedig voltam már ennél jobban szerelmes.

Viszont mindezek ellenére nem tudom elfelejteni azt, hogy hogy találkoztunk először.

Eleinte még annak a szamárnak is éreztem magam, aki azért van mert nincs ló.

Nekem pedig az ezt megelőző 5 évben 2 hatalmas lelki sérülést okozó "szakításom" is volt, szinte depresszióban éltem a napjaim, így gondoltam megpróbálhatjuk a legutóbbinál nagyobb csalódás biztosan nem érhet.

Megvagyunk, szeretem őt, kifejezetten boldog vagyok mellette. Ő az aki többet is tesz bele a kapcsolatunkba mint én, és bár én is szeretem, de szerintem ő sokkal jobban engem. (ez pedig nagyon jól esik, nagyon ritkán éreztem szeretve magamat korábban)

Viszont emlékszem azokra a pillanatokra is amikor a barátommal kedves volt, hogy rá is mennyire figyelt amikor szerelmes volt belé, és már egy ilyen általános felém mutatott kedves gesztusából is eszembe tud jutni az amit láttam vagy éppen hallottam annó.

A szűkebb környezetünkből mindenki tudja, hogy mi volt kettőjük között, emiatt is hülyén érzem magam.

Oké, hogy semmi közöm nem volt hozzá, nem is ez a baj, csak mégis az hogy a legjobb barátom ex dugópartnerével jöttem össze.

Erről soha nem akarok a barátnőmmel beszélni, hogy ezt érzem/gondolom.Biztosan rosszul esne neki, főleg úgy hogy nem tud változtatni sem ezen hisz már megtörtént.

Mással meg szégyellek erről beszélni.

Rengeteg alkalommal futottam már neki ennek a kérdésnek, de sosem írtam ki.

Abban bízok hogy hátha valami bölcs gondolat, egy hasznos tanács segítene a gondolataim helyrerakásában, úgyhogy ha valaki szeretne segíteni a véleményével megköszönöm.

2023. máj. 31. 19:08
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Engedd el, sokan vagyunk így csak nem tudunk róla. te tudsz róla hogy mást akart de nem jött össze. De ilyen mindenkivel volt így tulajdonképpen abból csinálsz ügyet ami egy természetes dolog
2023. máj. 31. 19:16
 2/8 anonim ***** válasza:
62%

Nem vagy szerelmes belé és te használod ki őt nem ő téged!

"Nekem pedig az ezt megelőző 5 évben 2 hatalmas lelki sérülést okozó "szakításom" is volt, szinte depresszióban éltem a napjaim, így gondoltam megpróbálhatjuk a legutóbbinál nagyobb csalódás biztosan nem érhet.Megvagyunk, szeretem őt, kifejezetten boldog vagyok mellette. Ő az aki többet is tesz bele a kapcsolatunkba mint én, és bár én is szeretem, de szerintem ő sokkal jobban engem. (ez pedig nagyon jól esik, nagyon ritkán éreztem szeretve magamat korábban)"

Ez így ahogy van mint arra utal!!!

Ezért is gyanúsítgatod, mert igazából magadból indulsz ki!

"Viszont emlékszem azokra a pillanatokra is amikor a barátommal kedves volt, hogy rá is mennyire figyelt amikor szerelmes volt belé, és már egy ilyen általános felém mutatott kedves gesztusából is eszembe tud jutni az amit láttam vagy éppen hallottam annó."

Az már csak az i betűn a pont, hogy lenézed őt:

"Oké, hogy semmi közöm nem volt hozzá, nem is ez a baj, csak mégis az hogy a legjobb barátom ex dugópartnerével jöttem össze."

Bár senki nem tett a fejedhez pisztolyt, hogy vele légy, ÖNSZÁNTADBÓL történt mindent!!!

& ez az oka:

"Nekem pedig az ezt megelőző 5 évben 2 hatalmas lelki sérülést okozó "szakításom" is volt, szinte depresszióban éltem a napjaim, így gondoltam megpróbálhatjuk a legutóbbinál nagyobb csalódás biztosan nem érhet."

Utolsó komplexusos, kihasználós 0 vagy és nagyon remélem, hogy a barátnőd szintén kihasznál téged, hogy a zsák a foltját megtalálta! Persze jobb lenne szakítani és pszichológushoz menni, hogy helyre rakjon, de azelőtt el kéne tőle köszöni egymástól/tőle, mert fölöslegesen húzod az idejét.

2023. máj. 31. 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

"gondoltam megpróbálhatjuk a legutóbbinál nagyobb csalódás biztosan nem érhet."

Tehát ő is ló helyett szamár volt nálad?

2023. máj. 31. 19:27
 4/8 anonim ***** válasza:
30%
Ez inkább a caajnak égő hogy egyik dobja offolja aztán fekszedi a haverja hogy annak meg jóvanaz:D
2023. máj. 31. 19:28
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen, valóban komplexusaim vannak, és küzdök ellene, és szégylelem azért is egy névnélküli oldalra írom ki ezt.Nem értem miért kell ez a támadó stílus.

Két olyan szakításom volt ami nagyon mélyen érintett, és pontosan ezért nem beszélek ezekről mert ilyen támadó jellegű válaszokat kapnék a valóságban is.

Ettől függetlenül belülről emészt, és pontosan próbálok megfelelni annak az ostoba társadalmi kényszernek, hogy nem beszélek az érzéseimről, nem mutatom ki, nem fogok pszichológushoz menni mert elítélnek az emberek, mert ez csak egy szakítás ami mindenkivel előfordul én meg férfi vagyom így meg úgy.De attól még egy érző emberi lény is vagyok, és ennek a sok mosléknak a hozadéka az, hogy egy ilyen kép alakul ki rólam ha beszélek, vagy leírom azt amit bennem van.

Valószínűleg azért agyalok ilyen doglokon, és pontosan ezért van az, hogy jobban szeret a barártnőm mint én őt, mert félek megint csalódni, de mindeközben szükségem van egy társa emberi mivoltomból adódóan.

Ördögi körforgás.

Mindezek ellenére én fenntartom azt, hogy szeretem őt, és hogy boldog vagyok vele/mellette, de tény hogy a kapcsolatunk mélyén valami nincs rendben elsősorban miattam.

2023. máj. 31. 19:54
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

Ezzel nem tudsz mit kezdeni, mert ez tény. Vagy megszokod, igyekszel figyelmen kívül hagyni, vagy szakítasz.

Én nő vagyok, de a csaj helyében képtelen letten volna erre hogy dugok az egyikkel, aztán összejövök a másikkal, ugy hogy nemcsak tudnak róla, de még barátok is. Mégha a másik sokkal jobb is, akkor is vérciki. Vagy pontosabban ahhoz nekem nagyon nagy szerelem kéne.

2023. máj. 31. 20:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy bizonyos koron tul mar mindenkinek van multja, serulesei. Ha szeretitek egymast, akkor arra kene koncentralni es megbecsulni, amig tart.
2023. máj. 31. 20:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Jót mond a 7-es.
2023. máj. 31. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!