Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a pasik az orromra kötik hogy az exének szilikonmelle van, tulajdonképpen mit akarnak közölni? Mi közöm ehhez? Miért kényszeresek ezt mondani?
Csak ugy random megemlítik valami téma közepén.(nem exekről)
Vagy olyat bevágnak, hogy kipróbálta már szilikonmellűvel is.
Vagy pl Horvátország jó hely nyaralni, a barátnőjével volt is.
Aztán sztorizgat.
Megérteném, ha vmi haverjukkal beszélgetnének. De ezt kapcsolatokban vágják be.
Minek érdekeljen engem egy másik nő csöcse?
Érdekes hogy mindog van egy ilyen megmondó ember. Lehet a te exeid szilikonz is csak munkagépen látnak a szalagon. Minek írnak az ilyenek?
Amúgy nekem is olyan mintha én is mesélhetném hogy exemnek milye van. Nem egynek pl volt a f.rkában azok az golyó.(bőr alatt). Meg akinek olyan hatalmas van, hogy tinin belém sem tudta tenni csak évekkel később.
Nekem eszembe nem jutna ilyenekkel traktálni másokat. Nemhogy a páromat.
Akkor ez náluk hencegés lenne?
De minek hencegnek a saját párjuknak? Akkor ez vmi kisebbségi komplexusuk hogy fényezni akarnák magukat előttem?
Ezzel?
Hát szilikonmelles csajokat dobálni, arra viszont biztos garancia:D
Nem tudom akkor ettől le kéne hidalnom hogy húaztaaa?(tátottszáj)
Nekem mint nőnek?
Aki mégcsak nem is művelt értelmiségi azok még ennél is lejjebb vannak mellesleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!