Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen az egyedülálló nőket nézte le jobban a társadalom, ma meg inkább a férfiakat?
Hagyományosabb közegben a nők házasságra lépése volt a cél, a családok igyekeztek férjhez adni a lányaikat és volt egyfajta nyomás is, hogy ez minél fiatalabb korban történjen. Sok népdalban benne van ez a téma, hogy pl "már 22 éves korára, nem illik a kék szalag a hajába". A színes szalag, pántlika ugye azt jelentette, hogy hajadon és "eladó sorban" van. Ezeket az ilyen vénlány, vénkisasszony kifejezéseket is elég gúnyosan használták.
Férfiak esetében sokkal elnézőbb volt a társadalom, inkább az anyagi javakat várták el, nem azt, hogy fiatalon nősüljön. Bár szerintem ez sem ilyen egyszerű, mert a férfiak jelentős része régen sem házasodott meg, hanem az egyház vagy a katonaság keretében élte le az életét, nem mindenkinek volt családja. Viszont az ők esetén még talán több esély volt önállóan megélni, az egyedülálló nők jellemzően házvezető vagy nagynéni szerepet töltöttek be más családoknál.
Ma viszont a gazdasági berendezkedés más és emiatt a társkeresés és az elvárások is nagyon megváltoztak. A szociológiai kutatások is alátámasztják, hogy a férfiak közt többen szinglik és általában jobban is szenvednek az egyedülléttől. A társadalom részéről is erősen negatív kritikát kapnak azok a férfiak, akik nem keltik fel a nők érdeklődését, nem hiába repkednek az ilyen incel, lúzer, stb jelzők. Nőknél meg sokkal kevésbé van ez meg, sőt inkább azokat nézik le, akik alárendelt szerepet játszanak egy kapcsolatban.
11.
Elképzelhető, hogy igazad van, én ezzel sem vitatkozom.
Én inkább azt mondanám, hogy amit leírtál, az egy nagyon sajnálatos tény.
"A nők többnyire sajàt dőntésük miatt vannak egyedül "
Na ez a nagy baj. Én megértem őket is, nem ők tehetnek erről, hanem a rohadt genetika.
Sajnos tudjuk, hogy a két nem szexualitásában óriási külőnbség van. És erről nem a nők tehetnek.
A genetika, és az aki megformázta Ádámot és Évát.
A nőknek nem alap a párkapcsokat és a szexualitás.
Ha van, az persze jó dolog, de ha nincs, akkor sem történik semmi baj.
Amelyik nőnek van férfi az életében, az örül neki, jól érzi magát, de ha nincs, akkor is elvan mint a szilvalekvár a spájzban.
Nők nem törekszenek a társra. Ha jön valaki és nagyon jól néz ki,
/de csak ha nagyon jól néz ki/, akkor talán talán össze állnak vele, de ennyi.
Ezért mondom én azt, hogy egy nőt ki kell érdemelni.
Hálát kell adni az Istennek, ha szóba áll velünk egy.
Ha nagy kegyesen úgy dönt, hogy férfit akar.
Ez olyan mint az, hogy az embernek szüksége van levegőre, a levegőnek nincs szüksége az emberre.
A levegő az köszöni szépen, jól el van.
A férfiak kűzdenek, mindent megtesznek, de ha a nő nem akarja, akkor rohadt nagy a baj. Akkor az sajnos úgy lesz.
Én ebben látom a nagxon nagy bajt.
Aztán persze tisztelet a kivételnek, vanbak nők, akik felszedik a férfiakat
Hát az csodálatos. Az maga a mennyoeszág, ha egy nő isnerkedési szándékkal közelít.
Állítom, hogy a legcsodálatosabb érzés a világon.
Tisztelet nekik, és csak így tovább. A baj, hogy ők nagyon kevesen vannak.
Egy ismerősömet felszedte egy nő a neten.
Ránézésre 20 évet fiatalodott, minden megváltozott körülőtte.
Óriási boldogságban van.
Mondtam neki, hogy legyen boldog, mert ennek az esetnek a lehetőségi aránya kb:
100 miliárd az 1-hez.
Azóta megis becsüli. Minden fillérjét a nőre költi.
Megértem, én is ezt tenném, hisz ez akkora boldogság, hogy nocsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!