Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na, ilyet még nem hallottatok! 21 éves vagyok, egy 15 éves lánnyal van köztünk valami, és a rib**ának nevez? :D
Figyelt kérdés
Nehogy azt higgyétek, hogy valami szendeszűz, buta, becserkészett 15 évesről van szó, épp, hogy ő kezdett ki velem, de hallott már valaki ilyesmit?2023. máj. 29. 19:54
11/20 anonim válasza:
#10 Jó tudni, hogy ilyen is van, de elég ritka sajnos :/, mármint ebben a korosztályban, ezzel a korkülönbséggel ilyen kitartóan szeretni egymást és komolyan venni egy kapcsolatot, vagy egymást
12/20 anonim válasza:
Persze, hogy hallottam, napi 15 kérdésben álmodoznak a magadfajta incelek erről.
15/20 anonim válasza:
Én 16 voltam, egykori szerelmem (sajnos még most is az) akkor volt 27-28. Tavaly volt egy rövid életű "izénk", sajnos mindig sok akadály volt kettőnk között.
Mondjuk mai fejjel 23 évesen máshogy tekintek az ilyen kapcsolatokra már, mert egy 15 éves még agyilag gyerek akárhogy is nézzük.
23n
16/20 anonim válasza:
Nyilvan masabb a poenkodss 15 evesen.
17/20 anonim válasza:
15 éves lánnyal dugatod magad ennyi idosen, szívem.
Igen, a r.banca vagy.
18/20 anonim válasza:
Tudod a lányok előbb érnek, egy ilyen kis csitrinek most érdekes vagy, de 1 év múlva már egy 27-30as farkán fog lovagolni akinek jóval több pénze van mint neked eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!