Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fazon 38 éves. 19 évesnek adta ki magát. Beleszeretett egy 15 éves lány. Kiderült minden, mi a teendrő?
Biztos "szuper" személyiség lehet, ha 19 évesnek mondja magát, de dupla annyi és 15 évessel próbálkozik.
Aki legalább megtanulhatja, hogy nem mind arany, ami fénylik, meg hogy vannak beteg emberkék és majd valamikor azt is, hogy a szerelem az nem ilyen.
2. Azt mondta a pasas, hogy hát félt, hogy a lány csuklóból el fogja utasítani.
3. Pedig valós.
4. Nem történt feljelentés, a lány szereti a pasast.
Nem értem miről beszéltek. 14 a beleegyezési korhatár. Az efebofilia pedig nem illegális.
Ha a lány szereti, miért is ne úsznának az árral? Jobb egy korabeli nyegle tinivel lenni, akinek lövése nincs semmiről? A korról való kamuzás persze nem szép dolog.
Nekem a harmincas éveim közepén 16 éves lánnyal alakult ki a kémia minden téren. Bár itt ő kamukázott eleinte a koráról. Hogy a szokásos dumákat leszereljem, a korombeli nőknél is bőven volt sikerem, és világotjárt, vezető poziban lévő férfi vagyok, egyszerűen így alakult az élet.:)
Mivel hazugsággal indult a dolog, ezért ebből már jó nem lesz.
Ott kell hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!