Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikeres gazdag férfiak inkább házasságban élnek vagy váltogatják a nőket?
"Sikeres gazdag férfiak inkább házasságban élnek vagy váltogatják a nőket?"
Nem VAGY, hanem ÉS!
A mondat így szól helyesen:
Sikeres gazdag férfiak inkább házasságban élnek és váltogatják a nőket.
Persze tisztelet a kivételnek, nem mindegyik.
Most mondhatjuk azt, hogy a sikeres gazdag pasik gyakran válnak stb....
De pl nézzük meg a világ leggazdagabb emberét, Elon Muskot. Ő is elvált. Azért vált el, mert annyira gazdag és váltogatja a nőjét? Szerintem azért érdemes megnézni a válási arányokat azon férfiak esetében akik heti 80 órát dolgoznak... biztos vagyok benne, hogy igencsak magas. Csak hát az, ha 4 műszakban dolgozó Karcsi, a raktáros válik el a feleségével és keres új párt, az nem akkora hír, mintha egy dollármilliárdos teszi ezt.
Szerintem a nagyon hedonista életet inkább az aranyifjak élik. Azok, akik csak örökölték a vagyont, nem pedig megdolgoztak érte. Vagy legalábbis hirtelen jött a pénzük (pl lottónyeremény, egyetlen durván jól befutott üzlet ami 0ról vitte 100ig).
Szóval szerintem érdemes lenne ebben a témában különbséget tenni önerőből, egészséges ütemben meggazdagodott férfiak és váratlanul vagy nem önerőből meggazdagodott férfiak között.
Illetve ha már válás, nézzük meg azt is, hogy ki kezdeményezte a válást. Mert jöhetünk azzal, hogy cserélgetik az asszonyt, de pl Musk vagy Will Smith esetében pont az asszony dobta őket, szóval ott nem mondható a férfira, hogy csakúgy váltogatja a nőjét. Mármint nyilván keres új párt, de nem azért, mert hedonista módon ráunt az előzőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!