Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sikeres gazdag férfiak inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikeres gazdag férfiak inkább házasságban élnek vagy váltogatják a nőket?

Figyelt kérdés
Mert én inkább azt látom, hogy sokkal inkább mindegyiknek felesége, gyerekei vannak, és klasszikus hagyományos kapcsolatban élnek.

2023. máj. 25. 00:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Sikeres gazdag férfiak inkább házasságban élnek vagy váltogatják a nőket?"

Nem VAGY, hanem ÉS!

A mondat így szól helyesen:

Sikeres gazdag férfiak inkább házasságban élnek és váltogatják a nőket.

Persze tisztelet a kivételnek, nem mindegyik.

2023. máj. 25. 08:49
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
9. A sikeresség (pénz) kiváltható valamennyire jó kinézettel. Elég lehet a 600-800 ezer is (pláne ha nem Pesten élsz, hanem vidéken, ebbe is gondolj bele, ahol 200-300 ezer az átlagfizu), ha még mellé jól is nézel ki. A nőknek a pénz mellett a kinézet is számít, illetve különböző nőknek eltérő mértékben számít a kinézet és a pénz. Nyilván egy ronda férfinak pedig még sikeresebbnek kell lennie anyagiakban, ha azt akarjak nők érdeklődjenek iránta, már ha ez egyáltalán megtörténik.
2023. máj. 25. 08:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Most mondhatjuk azt, hogy a sikeres gazdag pasik gyakran válnak stb....

De pl nézzük meg a világ leggazdagabb emberét, Elon Muskot. Ő is elvált. Azért vált el, mert annyira gazdag és váltogatja a nőjét? Szerintem azért érdemes megnézni a válási arányokat azon férfiak esetében akik heti 80 órát dolgoznak... biztos vagyok benne, hogy igencsak magas. Csak hát az, ha 4 műszakban dolgozó Karcsi, a raktáros válik el a feleségével és keres új párt, az nem akkora hír, mintha egy dollármilliárdos teszi ezt.

Szerintem a nagyon hedonista életet inkább az aranyifjak élik. Azok, akik csak örökölték a vagyont, nem pedig megdolgoztak érte. Vagy legalábbis hirtelen jött a pénzük (pl lottónyeremény, egyetlen durván jól befutott üzlet ami 0ról vitte 100ig).

Szóval szerintem érdemes lenne ebben a témában különbséget tenni önerőből, egészséges ütemben meggazdagodott férfiak és váratlanul vagy nem önerőből meggazdagodott férfiak között.

Illetve ha már válás, nézzük meg azt is, hogy ki kezdeményezte a válást. Mert jöhetünk azzal, hogy cserélgetik az asszonyt, de pl Musk vagy Will Smith esetében pont az asszony dobta őket, szóval ott nem mondható a férfira, hogy csakúgy váltogatja a nőjét. Mármint nyilván keres új párt, de nem azért, mert hedonista módon ráunt az előzőre.

2023. máj. 25. 09:53
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Gyakoris Shrek egyedül él, hiába van pénze. 🤷‍♀️
2023. máj. 25. 10:06
 15/15 anonim ***** válasza:
54%
Reflektálok az előző hozzászólásokra. Én sikeresnek számitok Magyarországon, szegény családba születtem. Ma már cégem van, külföldi ügyfelekkel, jó bevételekkel. Második házasságomat élem, az elsőt én bontottam fel, megcsalt az exem. Nekem számít a stabil családi háttér. Érvényesnek tartom a keresd a nőt a sikeres férfi MELLETT. A magyar fordítás rossz. Az ismeretségemben több hasonló életúttal rendelkező ember van, szinte mindenki 20 éven túli házasságban él. Ne a hangoskodó, kérkedő bohócokból indulj ki, akik beleszülettek a jóba és nem tudják megbecsülni a társukat. Önmagukat sem ismerik, azért keresik a boldogságukat mindig más nőknél. Persze nem találják meg.
2023. máj. 25. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!