Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha rádírna egy vadidegen kamuprofil hajnalban?
Nem tudtam aludni tovább és pörgettem facen a híreket az előbb. Az egyik 444 cikk alatt egy nagyon szimpatikus, intelligens hozzászólást olvastam, mellè cuki képe volt a pasinak. Sokszor megnézem a nagyon suttyó, meg a normális kommenteknél, kik írták őket. Láttam, hogy kb velem egykorú(30 körüli), és mindenféle dologban(amiket megoszt) hasonlóan gondolkozunk és tetszik a humora is, meg olyan esetleg is kicsit, a típusom. Én nem vagyok aktív közösségi médiában, kamunevem van, kép meg minden nélkül, bàr csinos vagyok, ez nem látszik a profilomon.
Ahogy láttam szivatják a társai nőkkel kapcsolatban(kommentben) nincs családja, tudományos területen dolgozik. Nekem van egy gyerekem, pedagógus vagyok, vékonyabb, csinos, de frusztrál, hogy ő valószínűleg phdzett és sikeres.. mondjuk legalább nem tűnik gazdagnak.
Na mindegy. Ráírnál a helyemben? Ha férfi vagy, mit szólnál, ha rádköszönne egy kép nélküli kamuprofil? Nagyon szánalmas, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!