Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá ha a barátnőtök egy vadidegen sráccal mászkálna?
Vagy akár fiú, lányok esetében.
Lakótárs haverja itt dekkol pár napot. Se nem rokon, se nem régi barát, se nem munkatars, senki.
Párom rendesen lelkes hogy itt van valaki nálunk pár napig, felajánlotta hogy körbekíséri a városban, persze amíg én dolgozok.
Namost, ha tényleg valami kötődésünk lenne hozzá azt mondanám rendben, de számunkra egy vadidegen srác, barátnőm meg rögtön kísérgeti.
Nekem eszembe nem jutna hogy egy vadidegen nővel töltsem az időm amíg a párom dolgozik mondjuk.
Jogos a részemről ez a problémázás vagy túlreagálom?
1
Lakótárs haverja. Nem a kérdező a saját lakása vagy albérlete.
Inkább önbizalomhiányos fszfejségre vall, ha valaki mindenkit ki akar seperni a környezetéből.
Ettől függetlenülnem kéne kísérgetnie.
Igen, szó nélkül hagyom. Járunk külön szórakozni, koncertekre és fesztiválokra is, nem várom tőle ilyenkor, hogy ne álljon szóba senkivel. Én is szóbaállok a sátorszomszédokkal, beszélgetek emberekkel ha olyan esemény van. Nem tudnék olyan kapcsolatban élni ahol felügyelnem kell a másikat, mert különben nem bízom benne.
Neked viszont szíved joga azt elvárni a kapcsolatodban amit csak szeretnél, de a határaidat meg kell beszélned a pároddal, idegenek kapcsolata tök mindegy ebből a szempontból.
Nekem kicsit birtoklónak tűnsz. Ha ő ráér, nincs dolga, szimpi neki a másik, miert ne? Gondolom a haver is dolgozik, nem ér rá vagy valami. Akkor gondolom az lenne, hogy ott vannak egész nap a lakásban ketten es a 'vendég' nem tud semmit se csinálni. Ez mennyivel jobb?
Szerintem nincs ebbe semmi rossz. De ez az én felfogásom. Szerintem egy olyan kapcsolatban ahol alap a bizalom és senki nem ad okot az ellenkezőjére akkor nem látom a problemát.
Az ellenkező nem, nem egyenlő azzal, hogy barmi is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!