Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá ha a barátnőtök egy vadidegen sráccal mászkálna?

Figyelt kérdés

Vagy akár fiú, lányok esetében.

Lakótárs haverja itt dekkol pár napot. Se nem rokon, se nem régi barát, se nem munkatars, senki.

Párom rendesen lelkes hogy itt van valaki nálunk pár napig, felajánlotta hogy körbekíséri a városban, persze amíg én dolgozok.

Namost, ha tényleg valami kötődésünk lenne hozzá azt mondanám rendben, de számunkra egy vadidegen srác, barátnőm meg rögtön kísérgeti.

Nekem eszembe nem jutna hogy egy vadidegen nővel töltsem az időm amíg a párom dolgozik mondjuk.

Jogos a részemről ez a problémázás vagy túlreagálom?

2022. szept. 26. 12:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem titkolózik, megmondja, hova mennek, és van rá normális indok, engem nem zavarna - mint a jelen eset. Nem helyi a srác, valaki jó lenne, ha elkísérné / körbevezetné, lakótárs haverja, tehát nem az utcáról szedte fel a barátnőd. Szerintem nem azzal mutatom ki a tiszteletem, hogy nem mutatkozom más neművel (vagy meleg kapcsolatok esetén azonossal)... ha valaki ebből kombinálni akar, mert egy pletykaéhes szardarab, az az ő szegénységi bizonyítványa, nem az enyém. Engem akkor zavarna a dolog, ha a párom titkolózna, vagy ha konkrétan bizonyíték van arra, hogy az illető bepróbálkozott a páromnál és / vagy konkrétan flörtöl.
2022. szept. 26. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!